MHP'li Yıldız'dan Celal Adan'ı Hedef Alana Kapaklık Cevap
Haber Detayı
17 Kasım 2023 - Cuma 19:39 Bu haber 1173 kez okundu
 
MHP'li Yıldız'dan Celal Adan'ı Hedef Alana Kapaklık Cevap
MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, TBMM Başkanvekili Celal Adan'ı hedef alan FETÖ'cülere kapaklık cevap verdi.
MHP Haberi
MHP'li Yıldız'dan Celal Adan'ı Hedef Alana Kapaklık Cevap

İsrail ile eş zamanlı hareket edercesine TBMM'de yaptıkları sözde Kürdistan tartışmalarına hız veren HEDEP Milletvekillerine ayar veren Celal Adan'ı hedef alan FETÖ'cülere tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, bir video kanalından yayın yaparak Celal Adan üzerinden MHP'nin kurumsal kimliğini hedef alan Cevheri Güven'e karşı Celal Adan'a sahip çıktı.

 

İSRAİL'İN GAZZE SALDIRISIYLA EŞ ZAMANLI BAŞLAYAN TBMM'DE SÖZDE KÜRDİSTAN TARTIŞMASI 

 

Terör örgütü PKK'nın 'Büyük Kürdistan', İsrail'in 'Büyük İsrail' diye hayal kurduğu Irak, Suriye, İran ve Türkiye'nin toprakları üzerine kurulacak bir terör devletinin planı olan ABD’nin BOP'ni hayata geçirmek amacıyla; Hristiyanlık ve Museviliğin tahrif edilmiş kaynaklarındaki hurafelere dayanarak Gazze'ye saldıran İsrail, tüm Ortadoğu'yu yakacak bir savaşın fitilini ateşledi. İsrail'in, Türkiye'nin 22 ilini kapsayacak bir savaşı başlattığı ortamda, İsrail ile eş zamanlı hareket edercesine tutum sergileyen terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HEDEP Milletvekilleri, TBMM'de yaptıkları sözde Kürdistan tartışmalarına hız verdiler. 

 

CELAL ADAN'DAN HEDEP MİLLETVEKİLLERİNE TOKAT GİBİ CEVAP

 

Türkiye'nin Kürtlerin ülkesi olmadığını iddia ederek Anayasa'da değişiklik yapılmasını isteyen terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HEDEP Milletvekillerini, TBMM'de oturumu yönetirken 'Bizi mecbur etmeyin' diyerek uyaran TBMM Başkanvekili Celal Adan, bir hafta sonraki oturumda PKK'nın Türkiye'yi parçalamak için yaptığı tüm eylem, katliam ve isyan denemelerini kutsayan HEDEP Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık'a verdiği cevapta; Mustafa Kemal'in devleti kurduğu dönemlerde terör örgütünü savunup Türk askerini tehdit edici sözler sarfedenlerin TBMM'den canlı çıkamayacağını hatırlattı. 

 

Türkiye'nin Doğu ve Güneydoğu bölgesini kürdistan olarak tanımlayıp dillerinin altındaki baklayı çıkararak, konuyu Anayasa tartışmasına bağlayan terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HEDEP Milletvekillerine, tokat gibi cevap veren TBMM Başkanvekili Celal Adan, muhalefet partileri tarafından hedefe konuldu. Celal Adan'ın istifasını isteyen HEDEP Milletvekillerine, CHP ve İyi Parti Milletvekilleri destek verdi.

 

DEVLET BAHÇELİ İSTİFASI İSTENEN CELAL ADAN'A SAHİP ÇIKTI

 

Sözde Kürdistancı HEDEP Milletvekilleri ile birlikte hareket eden muhalefet Milletvekilleri tarafından istifası istenilen TBMM Başkanvekili Celal Adan'a sahip çıkan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''TBMM, bölücülüğün ve terörsevicilerin meydan okuma yeri, propaganda mecrası değildir. Menfur ve menhus emel sahiplerini uyarıyorum, Türkiye Cumhuriyeti’nin sınırları ve coğrafi bütünlüğü içinde Kürdistan diye bir yer yoktur. Var diyen alçakların doğrudan karşılarında bulacağı kudret büyük Türk milletidir ve onun sevdalısı olan MHP’dir. Geçtiğimiz hafta TBMM’de haince konuşma yapan tescilli bir bölücüye hak ettiği cevabı yüreklice veren Meclis Başkan Vekilimiz ve İstanbul Milletvekilimiz Sayın Celal Adan’ın isabetli sözleri aynısıyla bizim de sözümüzdür. Sayın Adan sahipsiz değildir, yalnız değildir; saldırılar, istifa çağrıları ve hakaretler ayaklarımızın altındadır ve hükümsüzdür.'' demişti. 

 

SÖZDE KÜRDİSTANCILARIN İHANET ORTAĞI FETÖCÜLER CELAL ADAN'I HEDEF ALDI

 

TBMM Başkanvekili Celal Adan'ın Sözde Kürdistancı HEDEP Milletvekillerine verdiği cevabı üzerlerine alan İhanetin İkiz Ortağı FETÖ'cüler, harekete geçerek Celal Adan'ı hedef almaya başladı. Bir video kanalından yayın yapan Cevheri Güven, Celal Adan'ın Başbuğ Alparslan Türkeş başta olmak üzere MHP'li bir çok ismi Devletin birimlerine gammazladığını iddia etti. Her şeyin belgesini ortaya koyduğunu ifade eden Cevheri Güven, Celal Adan'ın söz konusu ifadeleri 12 Eylül Darbesini yapanların işkencesi altında verdiğinin belgesi olan Doktor Raporu'ndan hiç bahsetmedi. 

 

1980 öncesi yaşanan olaylardan başlayarak Ülkücü Hareket ve MHP'nin kurumsal kimliğini olayları saptırarak hedef alan Cevheri Güven, Celal Adan'ın her dönemde Devleti yönetenlerle iyi anlaştığını söyledi. Devleti ele geçirmek için 1980 sonrasında Askeri yönetimle iyi geçinen, 1999'da Ecevit'in DSP'sine, 2002 ve sonrasında Ak Parti'ye, günümüzde ise CHP ve İyi Parti'ye oy vermelerinden hiç bahsetmeyen Cevheri Güven'in, MHP'li isimlerin her dönemde Devleti yönetenlerle iyi anlaştığını söylemesi manidar değil mi?

 

Gezi Parkı davası sanığı Can Atalay ve terör örgütü propagandası yapma suçundan cezalandırılanlar konusunda hak ihlali kararı veren, terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı olan partinin seçimlerde Hazine yardımını kullanmasını sağlayan Anayasa Mahkemesi'nin kararlarını video yayınında aklamaya çalışan Cevheri Güven'in; Anayasa Mahkemesi'nin kapatılmasını isteyen Devlet Bahçeli ve MHP'yi, Sözde Kürdistancı HEDEP Milletvekillerine hak ettiği cevabı veren Celal Adan üzerinden yıpratmaya çalışması, tamamen Celal Adan'ın sözlerinden duydukları rahatsızlık ve hazımsızlığın dışa vurumuydu. Celal Adan'ı hedef alan Cevheri Güven'e sosyal medyadan tepki yağarken bir tepki de MHP'li Feti Yıldız'dan geldi.

 

MHP'Lİ FETİ YILDIZ'DAN FETÖ'CÜ CEVHERİ GÜVEN'E TEPKİ CELAL ADAN'A DESTEK

 

İşkence altında verdiği ifadeler üzerinden Celal Adan'ı ve nihayetinde olayları saptırarak MHP'nin kurumsal kimliğini hedef alan Cevheri Güven'e tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Dava arkadaşım Celal Adan Bey; Ülkesi ve Milleti için her türlü çileye ezaya, cefaya katlanmış, Kutlu yolda önüne çıkan engelleri sabırla, sorumluluk ve sebatla aşmış, zaman gelmiş gülerek ölüme koşmuş, Hiç bahane üretmemiş, Dava arkadaşlarını hiç bir şartta yolda bırakmamış, Sağına soluna bakmadan davaya yapılan saldırıları tek başına göğüslemiş, Ülküdaşlarına bir ağabey olarak yol göstermiş, Çelik gibi  bir iradeye sahip, Başkalarının hak ve hukukuna saygılı, Türk Milliyetçiliğini devletin temel felsefesi yapmak için, ateşin içinde serinlemiş bir dava adamıdır. Bir değil bin it havlasa ne çıkar? Bu Ülke için yeminimiz var.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Feti Yıldız, TBMM, Celal Adan, destek, kapaklık cevap
Yorumlar
Haber Yazılımı