MHP'li Varlı: Milli Tavrımıza Karşı Yıpratma Kampanyası Başladı
Haber Detayı
05 Temmuz 2020 - Pazar 12:39 Bu haber 3964 kez okundu
 
MHP'li Varlı: Milli Tavrımıza Karşı Yıpratma Kampanyası Başladı
MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Lider Bahçeli'ye ve MHP'ye her zamankinden daha fazla sahip çıkılması gerektiğini söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Varlı: Milli Tavrımıza Karşı Yıpratma Kampanyası Başladı

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma'nın düzenlediği ve Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, MHP Sarıçam İlçe yöneticileri ile Belediye Meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen istişare toplantısında yaptığı konuşmada, Milli tavır sergileyen Lider Bahçeli'ye ve MHP'ye karşı yıpratma kampanyası başlatıldığını belirterek, Lider Bahçeli'ye ve MHP'ye her zamankinden daha fazla sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

 

MİLLİ TAVIR SERGİLEYEN LİDERİMİZE VE PARTİMİZE KARŞI YIPRATMA KAMPANYASI BAŞLATTILAR

 

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, ''Türkiye'nin olağan üstü bir süreçten geçtiği bir dönemde, her zaman olduğu gibi MHP'nin iç ve dış siyasi gelişmelerde Milli bir tavır ortaya koyması ve Cumhur İttifakı'na destek olması, bazı çevrelerin hazımsızlık göstermesine neden olmuştur. Bu sebepten dolayı, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'ye ve partimize karşı yoğun bir yıpratma kampanyası başlattılar.'' dedi.

 

LİDERİMİZE, PARTİMİZE VE DAVAMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ

 

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, ''Cumhuriyetimizin 100. yılında Lider Ülke Türkiye hedefine emin adımlarla ilerlerken, partimiz 2023 yılı hedeflerini icra edecek yönetim kadrolarını oluşturmak için İl ve İlçe Kongrelerine hazırlanıyor. Bu süreçte, Liderimize, Teşkilatlarımıza, parti mensuplarımıza ve MHP'nin yılmaz savunucusu medya organlarımıza, her zamankinden daha fazla sahip çıkacağız. Liderimize ve Davamıza yapılan saldırılara karşı, dik duracağız, cesur olacağız ve kararlı olacağız.'' dedi.

 

MHP'li Varlı: Bunlara karşı dik olmalıyız
 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Adana Haberleri, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı