MHP'li Kanlı: Seçimde Hainleri Çatlatacak Netice Alacağız
Haber Detayı
05 Mayıs 2023 - Cuma 16:20 Bu haber 2026 kez okundu
 
MHP'li Kanlı: Seçimde Hainleri Çatlatacak Netice Alacağız
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, 14 Mayıs seçimlerinde işbirlikçi hainleri çatlatacak bir netice alacaklarını söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Kanlı: Seçimde Hainleri Çatlatacak Netice Alacağız

Bir taraftan teşkilatları koordine ederken aynı zamanda milletvekili adaylarıyla 14 Mayıs seçimlerine yönelik saha çalışmalarına katılarak destek veren MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, yapılan saha çalışmalarında halkın MHP'ye olan teveccühünü gözlemlediklerini belirterek, 14 Mayıs seçimlerinde işbirlikçi hainleri çatlatacak bir netice alacaklarını söyledi. 

 

ADANA'DA SAHA ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR   

 

MHP Adana teşkilatları ve milletvekili adayları, 14 Mayısta yapılacak seçimlere yönelik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı’nın koordinasyonunda büyük bir disiplin ve uyum içinde yürütülen çalışmalarda mutlak başarı amaçlanıyor. Parti teşkilatları, bağlı kurumlar, milletvekili adayları bu kapsamda mesai mefhumu gözetmeksizin saha faaliyetlerini sürdürüyorlar.

 

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, bir taraftan teşkilatları koordine ederken aynı zamanda milletvekili adaylarıyla saha çalışmalarına katılarak destek veriyor. Bazen il merkezinde, bazen il dışındaki diğer ilçelere giden Yusuf Kanlı, sahadaki ekipleri motive ediyor. MHP’nin vatandaşlarla güler yüzlü sıcak teması, MHP’ni ve Cumhur İttifakı’nı anlatan konuşmaları halkta büyük karşılık görüyor.

 

KARŞIMIZDAKİLERE BAKARAK HAKİKATİN YANINDA OLDUĞUMUZU GÖREBİLİRSİNİZ

 

14 Mayıs seçimlerinde elde edilecek büyük başarıya odaklandıklarına dikkat çeken MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ''Türkiye’nin, Türk milletinin, İslam’ın bütün düşmanları ve içerideki piyonların hepsi MHP’nin, Cumhur İttifakı’nın karşısında, bölücü muhalefetin ise yanında konumlanmış durumda.  Sadece bu durum bile, bizim hak ve hakikat yolunda olduğumuzun açık delilidir; bu milli duruş bizim için onurdur, şereftir.'' dedi.

 

MHP'YE YÜKSEK BİR İLGİ VE DESTEK VAR

 

MHP’ye her geçen gün artan desteğe işaret eden MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ''Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi her gün iki ayrı yerde açık hava toplantıları yapıyor ve yüksek bir ilgi, destek var. Bizler de Adana’da günümüzün büyük kısmını vatandaşlarımızın arasında geçiriyoruz. Aynı ilgi ve desteği burada da yaşıyoruz. Yabancı fonlarla, yandaş kaynaklarla beslenen ve her seçim döneminde MHP’ni hayal ettikleri oranlarda gösteren sözde anketçileri yine hayal kırıklığı bekliyor. MHP’ye destek çığ gibi büyüyor! MHP, anketçilerin masa başında yazdıkları sonucu bu kez ikiye değil, üçe, dörde katlayacak, Türkiye düşmanları ve işbirlikçi hainler yine çatlayacak.'' dedi.

 

Resim

Bir 7 kişi ve yazı görseli olabilir

Resim

Bir bir veya daha fazla kişi, kalabalık ve yazı görseli olabilir

Bir 3 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 7 kişi ve kalabalık görseli olabilir

Bir 7 kişi görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Yusuf Kanlı, 14 Mayıs seçimleri, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı