MHP'li Kanlı: Adana'da Hayalimizi Gerçekleştireceğiz
Haber Detayı
19 Kasım 2023 - Pazar 11:50 Bu haber 1574 kez okundu
 
MHP'li Kanlı: Adana'da Hayalimizi Gerçekleştireceğiz
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Cumhur İttifakının uyumlu çalışmaları neticesinde Adana'da başarıya ulaşacaklarını söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Kanlı: Adana'da Hayalimizi Gerçekleştireceğiz

Yerel seçimde görev alacak adayların açıklanmasına günler kala “Sahayı hazır ve diri tutma” çalışmalarına hız veren MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, farklı sektörlere yönelik "Adana’mızı Seviyoruz, Şehrimizi Dinliyoruz” mottosuyla ziyaretler gerçekleştiriyor.

 

BAŞKAN YUSUF KANLI'DAN YEREL SEÇİME YÖNELİK ÇALIŞMALAR

 

Adana’da Cumhur İttifakı olarak başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere beraberinde tüm ilçeleri kazanma hedefini gerçekleştirmek için güçlü ve kararlı bir irade ortaya koyan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, teşkilatları ve tabanı motive eden çalışmaları sürdürüyor.

 

Son İl Yönetim Kurulu toplantısında yöneticilere hitap eden Kanlı, “Adana’da yeni bir başarı hikâyesi yazacağız. Bu, kıymetli vatandaşlarımızın teveccühleriyle olacaktır. O yüzden her eve, her gönüle girmemiz lazım. Komşumuzu, hısım, akrabamızı, arkadaşlarımızı, mahalledeki esnafımızı ihmal etmeyelim.” mesajı verdi.

 

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, haftanın belli günlerinde ise farklı sektörlere yönelik "Adana’mızı Seviyoruz, Şehrimizi Dinliyoruz” mottosuyla ziyaretler gerçekleştiriyor. Keresteciler Sitesi’nde geçmiş dönem İl Başkanlarından A. Kadir Üçkardeşler’in refakat ettiği programda, sektörün üretken marka sahiplerini ziyaret eden Başkan Kanlı, görüş ve önerileri dinleyip, istişarede bulundu.

 

BAŞKAN YUSUF KANLI: ADAYLARIMIZ HAZIR VE DİRİ BİR SAHA BULACAK

 

Hız verdiği Yerel seçim çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ''Yerel seçime 4.5 ay, adaylarımızın açıklanmasına ise günler var ama bizler teşkilatlar olarak yoğun bir hazırlık içindeyiz. İsimlerinin açıklandığı gün, adaylarımızın ‘Hazır ve diri bir saha’ bulmalarını istiyoruz. Sonra Cumhur İttifakı’nın muhteşem uyumu ve takım oyunu ile başarıya koşacağız. Sorunları çözülen bir Adana hayalimiz var. Bunu hep birlikte başaracağız.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Yusuf Kanlı, Yerel Seçim, Cumhur İttifakı, uyumlu çalışmalar
Yorumlar
Haber Yazılımı