MHP'li Feti Yıldız: Araştırma Ajanlarının Gözdesi Oldular
Haber Detayı
29 Ağustos 2023 - Salı 12:59 Bu haber 1531 kez okundu
 
MHP'li Feti Yıldız: Araştırma Ajanlarının Gözdesi Oldular
MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Altılı Kumar Masasındaki siyasetçilerin araştırma ajanlarının gözdesi olduğunu söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Feti Yıldız: Araştırma Ajanlarının Gözdesi Oldular

Siyasetçilere nankörlük etmek ve blöf yapmakla ünlenmiş haliyle Altılı Kumar Masasında siyasi kumar oynayan Meral Akşener ve ittifak ortağı arkadaşlarının düştüğü durum hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, Altılı Kumar Masasındaki siyasetçilerin araştırma ajanlarının gözdesi olduğunu söyledi.

 

ALTILI KUMAR MASASINDAKİ MERAL AKŞENER'İN SİYASİ BLÖF YAPMA TUTKUSU 

 

Elini öptüğü veya emrinde olduğu tüm Genel Başkanlara, birlikte yol yürüdüğü siyasetçilere ve katıldığı siyasi partilere ihanet veya nankörlük etmek ve blöf yapmakla ünlenen Meral Akşener, tekmeleyerek devirdiği Altılı Masayı 'Kumar ve Noter Masası' olarak tanımlamıştı. Meral Akşener'in; 2023 seçimlerini kazanmak için ideolojilerinden vazgeçen siyasi partilerin bir araya geldiği ve sonrasında daha fazlasını kazanayım derken 'evdeki bulgurdan olma' durumuyla karşılaşacak olan siyasetçilerin buluştuğu Altılı Masayı, 'Kumar Masası' olarak tanımlaması hakikaten manidardı.

 

CHP öncülüğünde kurulan Altılı Masada daha fazla makam ve mevki kapmak için birbirine sürekli çelme takan siyasetçilerin, birbirini kandırmak için blöf yapmaları dikkat çekmişti. Altılı Masayı büyük bir gürültüyle deviren, iki gün sonra devirdiği Masaya tıpış tıpış geri dönen, 2023 seçimlerinde hezimete uğradıktan sonra Altılı Masayı bir kez daha devirdiği halde şimdi Yerel Seçimlerde işbirliği yapmak için Altılı Masaya tekrar geri dönmenin yollarını arayan Meral Akşener, Altılı Masada en çok blöf yapan siyasetçi olarak tarihe geçti.

 

DEVLET BAHÇELİ'NİN İYİ PARTİ'YE ÇAĞRISI VE İYİ PARTİ'NİN TUTUMU

 

İyi bir oyun kurucu olduğu kadar iyi bir oyun bozucu olduğu bilinen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, ''Çağırdık Dönmediniz Yuvaya, Yerel İktidarda Komşu Olalım Ülke Hayrına.'' sözleriyle yaptığı Yerel Seçimlerde birlikte hareket etme çağrısı, İyi Parti'nin ayarlarını bozmuştu. Türk Milliyetçisi olduklarını iddia etiklri hal çağrı karşısında bocalayan İyi Parti Cenahının, PKK'nın siyasi uzantısı partilerle seçimlerde aynı kulvarda koşmaktan çekinmeyip, Türk Milliyetçilerinin asıl temsilcisi MHP ile Yerel Seçimlerde birliktelik yapmaktan çekinmesi manidardı.

 

İyi Parti'nin 26 Ağustos tarihinde yaptığı toplantıda, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Yerel Seçimlerde birlikte hareket etme çağrısına cevap veremeyen Meral Akşener, parti tabanının kendisinden beklediği; İyi Parti'nin öncülüğünde Merkez Sağ ve Türk Milliyetçilerini toparlayıcı 3. bir ittifak kurulması yönündeki çağrıyı da yapamadı. Meral Akşener, sadece tüm partilerin Yerel Seçime tek başına girmesi yönünde çağrı yapabildi. Yerel Seçimlere tek başına girmeyi göze alamayacağı bilinen Meral Akşener'in, aslında İYİ bir blöf ustası olarak CHP ile pazarlıkta elini yükseltmek için yeni bir blöfe imza attığı değerlendiriliyor.

 

MHP'Lİ FETİ YILDIZ'DAN MERAL AKŞENER'İN BLÖFÜ HAKKINDA AÇIKLAMA

 

13 Ağustos 2023 tarihindeki açıklamasında, siyasetçilere ve katıldığı siyasi partilere ihanet veya nankörlük etmek ve blöf yapmakla ünlenen Meral Akşener'in; 'Kumar ve Noter Masası' olarak tanımladığı Altılı Masadaki siyasetçilere yeni bir blöf yapmak için hazırlanması konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, ''Kumarbazlar yalancı olur, konuşurken devamlı blöf yaparlar. Sürekli kazanacaklarını düşünürler, tekmelediği kumar masasına tekrar döner ve zarar gördüğü ilişkilerde yeni denemelerde bulunurlar. Kişiliklerini anlatmaya buralar yetmez. Nankörlük en bariz özellikleridir.'' demişti.

 

MHP'Lİ FETİ YILDIZ'DAN YENİ AÇIKLAMA

 

Sosyal medya hesabından yeni yaptığı açıklamada; Altılı Kumar Masasında siyasi kumar oynayan Meral Akşener ve ittifak ortağı arkadaşlarının, 2023 seçimlerine yönelik araştırma yapan anket firmalarının gözdesi oluşlarına dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, ''Kumarbazlar veya her seçimden mağlup çıktığı halde pozisyon değiştirmeyen politikacılar, deneme sayısı arttıkça teoride beklenen istatistiki sonuca giderek yaklaşacaklarını, mutlaka bir sonraki oyunda veya seçimde, bir vadede kararlı duruşla kazanacaklarını düşünürler. Yazı tura için havaya atılan paranın yerde dik duracağını iddia eden araştırma ajanlarının her dönem gözdesi olurlar.'' dedi. 

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Feti Yıldız:, Araştırma Ajanları, Gözdesi Oldular, oyun kurucu
Yorumlar
Haber Yazılımı