MHP'li Erdem: Geri Vites Yapanların Sayılı Günü Kaldı
Haber Detayı
18 Ağustos 2023 - Cuma 11:44 Bu haber 2598 kez okundu
 
MHP'li Erdem: Geri Vites Yapanların Sayılı Günü Kaldı
MHP 25, 26, 27. Dönem İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, İstanbul'un başına gelmiş en büyük felaketten kurtulacağını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Erdem: Geri Vites Yapanların Sayılı Günü Kaldı

Başkan seçildiği İstanbul'a hizmet etmek yerine gözünü diktiği yüksek makamlara oturmak için gayret gösteren Ekrem İmamoğlu'nun hazin bir şekilde geri vites yapması hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP 25, 26, 27. Dönem İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde, İstanbul'un başına gelmiş en büyük felaketten kurtulacağını söyledi.

 

MHP'Lİ ARZU ERDEM'DEN GERİ VİTES YAPAN EKREM İMAMOĞLU HAKKINDA DEĞERLENDİRME

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçildiğinden bu yana, şehrine hizmet etmek yerine gözünü diktiği yüksek makamlara oturmak için gayret gösteren Ekrem İmamoğlu'nun hazin bir şekilde geri vites yapması hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP 25, 26, 27. Dönem İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Belediye Başkanı seçildikten sonra nerdeyse tüm dikkatini, enerjisini cumhurbaşkanlığı adaylığına veren, Kılıçdaroğlu Almanya ziyaretindeyken, İP Başkanı Meral Akşener ile Saraçhane'de ortaya koyduğu tiyatroyla baba/oğul ilişkisindeki Kılıçdaroğlu’nu adeta sırtından hançerleyen Ekrem İmamoğlu’nun, kaybedilmiş seçimden hemen bir gün sonra 'değişim' diyerek Genel Başkanına yönelik karşı adım atması, Kılıçdaroğlu açısından hazmedilemedi. Kılıçdaroğlu'nun bırakmak istemediği genel başkanlığı da Kılıçdaroğlu'na rağmen aday olmanın kolay olmadığının bilincinde olan Ekrem İmamoğlu: 'CHP Genel Başkanlığına adayım demedim, İstanbul’u savunmak için yola çıkıyorum dedim' diyerek, adeta geri vites yaparak tekrar İstanbul BB için aday olduğunu açıkladı.'' dedi. 

 

MHP'Lİ ARZU ERDEM'DEN EKREM İMAMOĞLU'NU SIKINTIYA SOKACAK SORULAR 

 

İstanbul’u savunmak için yola çıktığını iddia eden Ekrem İmamoğlu'na, İstanbul’u savunma noktasında can alıcı soruyu soran MHP'li Arzu Erdem, ''Buradan İstanbullu hemşerilerimin 5 yılına kasteden, Atatürk’ün kurduğu partinin Belediye Başkanı olarak İBB'ye ait Billboardları Aziz Atatürk’e tahammül edemeyen Disney+ reklamlarıyla donatan, Ekrem İmamoğlu’na soruyorum. İstanbul’u Tunceli’de mi savunuyorsun, yoksa HDPKK’nın elinden alınan HDP’li belediyelere desteğe koşarak mı? İstanbul sular altındayken gittiğin lüks tatil beldelerinden mi? Ekrem İmamoğlu, 31 Mart 2024’te tarihi hezimetle siyasi hayatın bitecek, İstanbul başına gelmiş bir felaketten kurtulacak. Sayılı gün kaldı.'' dedi. 

 

Resim

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, İstanbul Milletvekili, Arzu Erdem, Geri, Vites, Yapanlar
Yorumlar
Haber Yazılımı