MHP'li Başkan Çay'dan Çocukları Sevindiren Etkinlik
Haber Detayı
19 Eylül 2023 - Salı 09:18 Bu haber 2044 kez okundu
 
MHP'li Başkan Çay'dan Çocukları Sevindiren Etkinlik
Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, çocukları ve öğrencileri sevindiren bir etkinlik düzenledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Çay'dan Çocukları Sevindiren Etkinlik

İlçesinin gelişmesine yönelik başarılı hizmetlerini icra ederken çocukları ve öğrencileri de ihmal etmeyen Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Hüma Hatun Kına ve Toplantı Evinde düzenlediği Geleneksel Çocuk Oyunları, Kukla ve Hacivat-Karagöz oyunu programıyla çocukları ve öğrencileri sevindirdi. 

 

BAŞKAN MUSTAFA ÇAY'DAN ÇOCUKLARI SEVİNDİREN ETKİNLİK

 

Çocuklar için özel olarak hazırlanan Kültür Bakanlığının Geleneksel Çocuk Oyunları, Kukla ve Hacivat-Karagöz oyunu, Pozantı Belediyesi tarafından düzenlenen bir programda, Zafer Mahallesinde bulunan Hüma Hatun Kına ve Toplantı Evini dolduran çocuklara sahnelendi.

 

Etkinlik sonrasında Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay ve Kültür Bakanlığı Daire Başkanı Sanem Arıkan, kendi elleriyle çocuklara balon ve kitapçık dağıttı ve çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Etkinliğe çocuklarını getiren bazı aileler, çocuklarının çok eğlendiklerini belirterek bu denli oyun ve etkinlikleri sık sık yapmaları için Başkan Çay’a teşekkür ederek talepte bulundular. Başkan Mustafa Çay’da sürekli bunun gibi projeler ise çocuk ve öğrencilerin yanında olacaklarını ifade etti.

 

BAŞKAN MUSTAFA ÇAY: TÜM ÇABAMIZ ÇOCUKLAR MUTLU OLSUN DİYE

 

Etkinliğin ilçeye getirilmesine katkı sağlayan Kültür Bakanlığı'na, Daire Başkanı Sanem Arıkan'a ve kukla sanatçılarına teşekkür eden Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, çocukları ve öğrencileri sevindirdikleri  program sonrasında yaptığı açıklamada, ''Çocuklarımızın mutlu olması için çaba gösteriyoruz. Tüm çabamız, geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın daha mutlu olmasını sağlamaktır. Çocukların mutluluğu hepimize büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Çocukların gözlerindeki mutluluk ve yüzlerindeki tebessüm tüm yorgunluğumuzu almaya değdi. Benzeri projelerle çocuklarımızın ve öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.'' dedi. 

 

Resim

Resim

Resim

Açıklama yok.

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Pozantı Belediye Başkanı, Mustafa Çay, çocuklar, sevindiren etkinlik
Yorumlar
Haber Yazılımı