MHP'li Başkan Aslan Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı
Haber Detayı
22 Kasım 2023 - Çarşamba 11:34 Bu haber 1972 kez okundu
 
MHP'li Başkan Aslan Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı
Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, partisi Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday adaylığı başvurusunu yaptı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Aslan Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Adana'da MHP'li 7 İlçe Belediye Başkanından birisi olarak ilçesinde başarılı işlere imza atan Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, 3. dönem Belediye Başkanlığı yapma yolunda ilk adım olan aday adaylığı başvurusunu yaptı.

 

MEVCUT BELEDİYE BAŞKANLARI YENİDEN ADAY OLMAK İÇİN HAREKETE GEÇTİ

 

Adana'da 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerde büyük başarı elde ederek Büyükşehir Belediyesi dahil 8 İlçe Belediyesini kazanan MHP, 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde 7 İlçe Belediyesini kazanarak Adana'daki başarısını sürdürmüştü. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere Cumhur İttifakı kapsamında iddialı bir şekilde hazırlanan MHP, Büyükşehir Belediyesi dahil Adana'nın 16 Belediyesine talip olduğunu açıkladı. Bu hedef doğrultusunda harekete geçen MHP'li mevcut Belediye Başkanları birer birer yeniden aday olabilmek için harekete geçti.

 

Adana'da MHP'li 7 İlçe Belediye Başkanından birisi olarak ilçesinde başarılı işlere imza atan Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimler için partisi Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday adaylığı başvurusunu yaptı. MHP Genel Merkezine Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz ile birlikte giden Başkan Aslan, Seçim İşleri Müdürü Duramettin Mengüç’e başvuru evraklarını teslim etti.

 

BAŞKAN SAADETTİN ASLAN'DAN ADAY ADAYLIĞI AÇIKLAMASI

 

3. dönem Belediye Başkanlığı yapma yolunda ilk adım olan aday adaylığı başvurusunu yaptıktan sonra açıklamalarda bulunan Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, ''Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin müsaadeleriyle, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlerde Karaisalı Belediye Başkanlığı için resmi aday adaylığı başvurumuzu Karataş Belediye Başkanımız Necip Topuz ile beraber genel merkezimizde yaptık. 2 dönemdir yaptığım belediye başkanlığı görevimde 3. dönemimiz için çıktığımız bu yolda Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Saadettin Aslan, Adana, Karaisalı, Belediye Başkanı, aday adayı
Yorumlar
Haber Yazılımı