MHP'li Arzu Erdem: TBMM'de TSK Düşmanı İstemiyoruz
Haber Detayı
30 Temmuz 2023 - Pazar 20:01 Bu haber 2438 kez okundu
 
MHP'li Arzu Erdem: TBMM'de TSK Düşmanı İstemiyoruz
MHP 25, 26, 27. Dönem İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Türk Askerine eşkıya diyen asıl eşkıyaların dostlarını TBMM’de istemediklerini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Arzu Erdem: TBMM'de TSK Düşmanı İstemiyoruz

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal ile Jandarma personeli arasında yaşanan Eşkıya tartışması hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP 25, 26, 27. Dönem İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, TBMM’de TSK düşmanı Milletvekili istemediklerini söyledi.

 

MUHALİFLERDEN ÇEVRECİLİK BAHANESİYLE YENİ BİR PROVOKASYON

 

Muğla'nın Milas ilçesinde, Akbelen ormanında bulanan madenin çıkarılmasına karşı çıkan muhalifler gerginlik çıkarmaya devam ediyor. Yerli linyitten elektrik üreten Yeniköy Kemerköy termik santrallerinde maden sahasının genişletilmek istenmesine karşı çıkan muhalifler, yeni bir provokasyona imza attı.

 

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, bölgede kimlik kontrolü yapan jandarma personeliyle tartıştı. Görevini yapan Jandarma Astsubayının, "İçeri girenlerden aranan şahıs var mı yok mu bunu ben nereden bileceğim?" sözlerine sinirlenen CHP'li Tanal, "Fişleme yapamazsınız bana kararı gösterin." diyerek jandarma personelinin elindeki kimlik bilgilerinin yazılı olduğu belgeyi almaya çalıştı. Dokunulmazlığı olan bir Milletvekili ile tartışıyor görüntüsü vermek istemeyen jandarma personeli, olay yerinden uzaklaşmayı tercih etti. Ancak, sinirlerine hakim olamayan CHP'li Tanal, arkasından 'eşkıya' diye bağırarak hakaret ettiği jandarma personelini kovalayıp yakalamaya çalıştı. 

 

İÇİŞLERİ BAKANLIĞINDAN SERT AÇIKLAMA

 

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal'ın görevini yapan jandarma personelini hakaret ederek kovalamasıyla ilgili İçişleri Bakanlığının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ''Kahraman Jandarma Teşkilatımız, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifade ettikleri gibi bir 'Kanun Ordusudur' ve 184 yıldır Eşkıyalarla mücadele etmektedir. Etmeye de devam edecektir. Görevini yapan Jandarmamıza “eşkıya” diyen milletvekilini şiddetle kınıyoruz. Konuyla ilgili hukuki süreç başlatılmıştır." denildi.

 

TÜRK ASKERİNE EŞKIYA DİYENLERİN EŞKIYALAR İLE DOSTLUĞU

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde Milli Mücadele verilerek kurulan Türkiye Cumhuriyeti'ne, İngilizlerin kışkırtmasıyla başkaldıran Eşkıyaların Dersim İsyanı başlatmasını, Atatürk'ün bizzat dünyanın ilk kadın savaş pilotu olan manevi kızı Sabiha Gökçen'i görevlendirerek Dersim İsyanını başlatan Hain Eşkıyaları cezalandırmasını herkes bilir. Ancak, Atatürk'ün kurduğu CHP'nin başında bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, ısrarla kendisini 'Dersimli Kemal' olarak tanımlıyor. Kemal Kılıçdaroğlu aynı zamanda, Türkiye Cumhuriyeti'ni bölmeye çalışan terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile seçimlerde işbirliği yapıyor, diğer terör örgütü FETÖ'nün kendisini desteklemesinden memnun oluyor. Kılıçdaroğlu, bu iki terör örgütünün hapisteki Eşkıyalarının serbest bırakılmasını istiyor. Kılıçdaroğlu'nun başında bulunduğu CHP'nin Milletvekili ise bu iki terör örgütünün Hain Eşkıyaları ile 40 yıldır mücadele eden Türk Ordusunun şerefli Jandarma personeline 'eşkıya' diyerek saldırıyor. Ne kadar manidar değil mi? Bu kadar manidarlık çerçevesinde; CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal'ın Türk Ordusunun şerefli Jandarma personeline karşı tutumuna, sosyal medyadan tepkiler yağmaya devam ediyor.

 

MHP'Lİ ARZU ERDEM'DEN CHP'Lİ MAHMUT TANAL'A ÇOK SERT TEPKİ

 

Görevini yapan Jandarma personelini hakaret ederek kovalayan CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal'a tepki gösteren MHP 25, 26, 27. Dönem İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Katil sürüsü PKK’ya sevgi pıtırcığı olan, terörist leşlerini kaldırmaya kadar giden CHP’li Mahmut Tanal milletvekili zırhına bürünüp devletin polisine ve jandarmasına efelik yapıyor. Terör sevicisi ve destekçisi Tanal’ı kınıyorum. Aziz milletimize havale ediyorum. TBMM’de TSK düşmanı vekil istemiyoruz! Kahraman Türk Askerimiz ve Türk polisimiz, tüm güvenlik güçlerimiz şerefimizdir. Kahraman Jandarmamız onurumuzdur her daim yanındayız. Devletimiz var olsun.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Arzu Erdem, TBMM, TSK düşmanı, Milletvekili, istemiyoruz
Yorumlar
Haber Yazılımı