MHP İlçe Başkanlığına Yeni Atama Yapıldığı Açıklandı
Haber Detayı
18 Şubat 2023 - Cumartesi 11:02 Bu haber 2563 kez okundu
 
MHP İlçe Başkanlığına Yeni Atama Yapıldığı Açıklandı
MHP İlçe Başkanlığına yeni atama yapıldığı açıklandı.
MHP Haberi
MHP İlçe Başkanlığına Yeni Atama Yapıldığı Açıklandı

MHP Bursa İl Başkanı Cihangir Kalkancı, Hilmi Kaya'dan boşalan MHP Karacabey İlçe Başkanlığı görevine, daha önce Belediye Meclis Üyeliği görevinde bulunan Avukat Ahat Şanlı'nın atandığını açıkladı.

 

MHP BURSA İL BAŞKANLIĞINDAN ATAMA AÇIKLAMASI

 

MHP Karacabey İlçe Başkanlığına atama yapılmasıyla ilgili bilgilendirmelerde bulunan MHP Bursa İl Başkanı Cihangir Kalkancı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Sayın Genel Başkanımızın tensipleriyle Karacabey ilçe başkanlığına Av. Ahat Şanlı atanmıştır. İlçe Başkanımıza ve yönetimine Allah hayırlı hizmetler ifa etmeyi nasip etsin.'' dedi.

 

İLÇE BAŞKANLIĞI GÖREVİNE ATANAN AHAT ŞANLI'DAN AÇIKLAMA

 

MHP Karacabey İlçe Başkanlığı görevine atanan Ahat Şanlı, göreve atanmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin ve Genel Başkan Yardımcımız Sayın Edip Semih Yalçın'ın takdiri ve oluruyla MHP Karacabey İlçe Başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım. Bugün teslim aldığımız bayrağ, ıen üst seviyeye çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız. Bayrağı teslim aldığımız Sayın Hilmi Kaya ve yönetimine bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum. Bu daha bir Bismillah. Milliyetçi Hareket Partisi Karacabey İlçe Başkanlığı vatana, millete ve partimize hayırlar getirsin. Rabbim zor işimizi kolay kılsın inşallah.'' dedi.

 

Resim

 

 


  

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Bursa İl Başkanı, Cihangir Kalkancı, Hilmi Kaya, boşalan, MHP Karacabey İlçe Başkanlığı, görevine, Ahat Şanlı, atandı, atama yapıldı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı