Cübbeli Ahmet Hoca'dan Cumhur İttifakına Önemli Uyarı
Haber Detayı
05 Haziran 2023 - Pazartesi 15:34 Bu haber 2355 kez okundu
 
Cübbeli Ahmet Hoca'dan Cumhur İttifakına Önemli Uyarı
Cübbeli Ahmet Hoca, 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerini kazanan Cumhur İttifakına dikkat çeken uyarılarda bulundu.
GÜNDEM Haberi
Cübbeli Ahmet Hoca'dan Cumhur İttifakına Önemli Uyarı

Halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Muhalif Cenahın İstanbul ve Ankara gibi Büyükşehirlerde ileride olduğu bir seçim neticesi ortadayken Cumhur İttifakının seçimleri kazandığı için rehavete kapılmaması gerektiğini söyledi.

 

CÜBBELİ AHMET HOCA'DAN SEÇİM ÖNCESİNDE VE SONRASINDA DUA

 

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerini Cumhur İttifakının kazanması üzerine sosyal medya hesabından, ''Seçimler kazanıldı. Vatanımıza ve milletimize hayırlı ve uğurlu olsun. Bu seçimlerde de sahtekâr Siyonistlerin vaadlerine aldanan zavallı bîçârelere bu zafer ibret olsun. Tabî ki bu başarının elde edilmesindeki en büyük etkenlerden biri hatta en önde geleni, kıymetli Cumhurbaşkanımız Tayyip Bey’in aldığı duâlardır.'' diyerek, seçimlerin kazanılmasındaki duanın önemine vurgu yapan Cübbeli Ahmet Hoca, seçimlerden sonra yaptığı sohbetinde, ''Seçim bitti şimdi geçim derdine düşüldü. Allah, yöneticilerimizi muvaffak eylesin. Allah yanlarına hayırlı bürokratlar ihsan eylsin. Onları hayra teşvik edecekleri yakın, şerre teşvik edecek yanıltacak kimseleri uzak eylesin. Eğer yanlarında kötüler varsa defeylesin. Önce Dinimizin sonra vatanımızın bölünmez bütünlüğü, Devletin bekası, kafirlerin işgalinden muhafazası, Yedi Düvel'in istilasından muhafazası hususunda Rabbim yöneticilerimize ferasetler, isabetler, istikametler nasip ve müyesser eylesin. Amin.'' sözleriyle, yine dualarda bulundu.

 

CUMHUR İTTİFAKI KAZANDIK DİYE REHAVETE KAPILMASIN

 

Seçimlerden sonra yaptığı sohbetin videosunu ''İstanbul ve Ankara’da Muhâlif Cephe İlerideyken Kimse 'Seçimi Kazandık' Diye Rehâvete Kapılmasın!'' başlığıyla sosyal medya hesabından paylaşan Cübbeli Ahmet Hoca, Cumhur İttifakına Yerel Seçimlere yönelik uyarılarda bulunduğu konuşmasında, ''Seçimlerde Müslümanların feraseti devreye girdi kazanıldı ama tehlike büyüktür. İstanbul'da önceki Belediye döneminde elde edilen kazanımların geriye gittiği görüldü. İstanbul'da maalesef hala karşı taraf öndedir. Ankara'da da öyledir. Onun için rehavete de kapılmamak lazımdır. İnsanlar, sohbetsizlikten, ilimsizlikten ve şuursuzluklardan değişik değişik tavırlar takınıyor, farklı saiklerle davranabiliyor. Hala Saadetçiler aleyhlerine konuştuğum için beni eleştiriyor. Sizin rezillikleriniz ortadayken, sizi eleştirmeyen sizden beter olsun. Müslümanlara zarar verdiniz. Müslüman uyanık ve şuurlu olacak. Önümüzde yine seçim var. Durumumuz çok iç açıcı değil. Bu kadar yakına gelmesi tehlikenin ne kadar büyük olduğunu gösteriyor. Bir omuzluk işleri kalmıştı. Biz particilik yapmıyoruz. 10 ay sonra Yerel Seçim var. Biz yapılanlara bakıyoruz. Birisi Belediyeye işinin ehlini alıyor, diğeri Belediyeye PKK'cı alıyor. HDP'nin bilmem ne derneğinden göndermişler, Belediyeye kadroya almışlar ama adam bir şey bilmiyor cenazeyi nasıl yıkayacak? Milletin ölüsü kimlerin eline kaldı? bu önemli mi? Önemlidir. İki taraf arasındaki fark budur.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Cübbeli Ahmet Hoca, 14 Mayıs, 28 Mayıs seçimleri, rehavet, Cumhur İttifakı
Yorumlar
Haber Yazılımı