Burdur Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak Değişimi
Haber Detayı
24 Ağustos 2023 - Perşembe 10:38 Bu haber 1828 kez okundu
 
Burdur Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak Değişimi
Burdur Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak değişimi gerçekleştirildi.
ÜLKÜCÜ Haberi
Burdur Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak Değişimi

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Burdur Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini yürüten Abdurrahman Arıkan'ın yerine, Şevki Gediz'i atadı.

 

BURDUR ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANLIĞINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

 

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nın sosyal medya hesabından Burdur Ülkü Ocakları Başkanlığı'nda gerçekleştirilen Bayrak değişimiyle ilgili yapılan açıklamada, ''Ülkü Ocakları Burdur İl Başkanlığına Şevki Gediz atanmıştır. Yeni görevinde başarılar diler, görevini devreden Abdurrahman Arıkan’a teşekkür ederiz.'' denildi.

 

GÖREVİNİ DEVREDEN ABDURRAHMAN ARIKAN'DAN AÇIKLAMA

 

Burdur Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini devreden Abdurrahman Arıkan, görevini devretmesiyle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım Beyefendinin takdirleriyle, Ülkü Ocakları Burdur İl Başkanlığına yol ve dava arkadaşım, değerli ağabeyim Sayın Sevki Gediz atanmıştır. Yaklaşık üç yıldır sürdürmekte olduğum Burdur Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görev süresince tüm yanlışlar şahsıma, tüm doğrular teşkilatımıza aittir. Allah da biliyor ya, her zaman davamı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım. Bu süre zarfınca desteklerini üzerimden esirgemeyen Ülkü Ocakları Genel Baskanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım Beyefendiye ve Genel Merkez Yöneticilerimize, kıymetli ağabeyim MHP Burdur İl Başkanımız Sn. Gültekin Oktay' a ve MHP İl Yönetim Kuruluna, İl Ocak Yönetim Kurulu Üyelerimize, İlçe Ocak Başkanlarımıza ve Yönetimlerine, Partimizin kıymetli İlçe Başkanlarına, Üç Hilal Bayrağı gururla dalgalandıran Belediye Başkanlarımıza, KAÇEP Baskanımıza ve yönetimine, Türk Kamu Sen Baskanımıza ve Yönetimine, Türk Sağlık Sen Başkanımıza ve Yönetimine, TÜRKAV Başkanımıza ve Yönetimine, Sendikamızın diğer kıymetli Başkan ve Yöneticilerine, kıymetli asena ve bozkurtlara, dava büyüklerime,her daim arkamda dim dik duran aileme teşekkür ederim. Dün olduğu gibi bundan sonra da, Liderimizin yolunda, Genel Başkanımızın izinde, İl Başkanımızın emrinde olacağım. Cenab- ı Allah hayırlı, mübarek eylesin inşallah. Yaşasın Hesapsız Kitapsız Ülkücülük Hukukumuz.'' dedi. 

 

 

Resim

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ahmet Yiğit Yıldırım, Burdur Ülkü Ocakları, Şevki Gediz, Bayrak değişi
Yorumlar
Haber Yazılımı