Bahçeli'den MHP'li Abdurrahman Başkan'a Anlamlı Hediye
Haber Detayı
12 Aralık 2023 - Salı 19:19 Bu haber 1540 kez okundu
 
Bahçeli'den MHP'li Abdurrahman Başkan'a Anlamlı Hediye
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, çok sevdiği klasik otomobillerden birisini MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan'a hediye etti.
MHP Haberi
Bahçeli'den MHP'li Abdurrahman Başkan'a Anlamlı Hediye

Çok sevdiği klasik otomobillerini birer birer MHP'li isimlere hediye etmeye devam eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, son olarak 06 DB 1923 Plakalı Mercedes marka aracını, MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan'a hediye etti.

 

BAHÇELİ KLASİK OTOMOBİLLERİNİ MHP'Lİ İSİMLERE HEDİYE EDİYOR 

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, çok sevdiği klasik otomobilleriyle Adanalı sanatçı Ferdi Tayfur'dan şarkılar dinleyerek, Ankara sokaklarında tur atmıştı. Klasik otomobil hayranlığının yanında koyu bir Beşiktaş taraftarlığıyla tanınan Bahçeli, BJK plakalı klasik otomobillerini birer birer MHP'li isimlere hediye etmişti.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, çok sevdiği BJK plakalı klasik otomobillerden; 06 BJK 001 plakalı 1988 model Ford Mustang marka otomobilini Mayıs 2019 tarihinde MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'a, 06 BJK 006 özel plakalı Mercedes marka aracını Ocak 2020 tarihinde MHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş'a, 06 BJK 80 plakalı klasik aracını 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde MHP Beşiktaş Belediye Başkan adaylığı yapan Avukat Serkan Toper'e hediye etmişti.

 

MHP Lideri Devlet Bahçeli, 06 DB 009 plakalı 1977 model mercedes otomobilini ise 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde MHP'li Belediye Başkanları arasında en yüksek oy yüzdesi ile seçildiği için Şubat 2020 tarihinde Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'a hediye etmişti.

 

MHP Lideri Devlet Bahçeli, son olarak 06 DB 1923 Plakalı Mercedes marka aracını, MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan'a hediye etti.

 

MHP'Lİ ABDURRAHMAN BAŞKAN'DAN TEŞEKKÜR AÇIKLAMASI

 

Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak 06 DB 1923 Plakalı Mercedes marka aracı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den hediye olarak teslim alan MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, sosyal medya hesabından Cumhuriyetimizin 100 Yılı, Türkiye Yüzyılı ve Türk Asrı etiketiyle paylaştığı açıklamasında, ''Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’den, Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel 1923 plakalı bu araç, ben ve ailem tarafından nesilden nesile, nice 100 yıllar boyunca en özel hatıra olarak saklanacaktır.'' dedi.

 

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Devlet Bahçeli, Abdurrahman Başkan, hediye etti, klasik otomobil
Yorumlar
Haber Yazılımı