Ayasofya İçin Halı Siparişi Verildiği İddiası Heyecanlandırdı
Haber Detayı
09 Haziran 2020 - Salı 11:50 Bu haber 7508 kez okundu
 
Ayasofya İçin Halı Siparişi Verildiği İddiası Heyecanlandırdı
Gazeteci Ahmet Anapalı, Camiye çevirileceği tartışmaları yapılan Ayasofya hakkında çok önemli iddialarda bulundu.
TÜRK DÜNYASI Haberi
Ayasofya İçin Halı Siparişi Verildiği İddiası Heyecanlandırdı

Bir televizyon kanalında ''Tarih'te Yürüyen Adam'' Proğramı sunuculuğu yaparak tarihi hadiseleri ve tarihi kişilikleri anlatan Gazeteci Ahmet Anapalı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli tarafından Camiye çevirilmesi konusunda net ifadeler kullanılan Ayasofya için halı siparişi verildiğini kesin ifadelerle sosyal medya takipçilerine duyurdu.

 

MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİNİN GÖZÜ KULAĞI AYASOFYA KONUSUNDAKİ KARAR DURUŞMASINDA

 

Ayasofya'nın Camiye çevirilerek ibadete açılmasıyla ilgili Cumhur İttifakı ortağı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından önemli hamleler yapılırken, Müslüman Türk Milletinin gözü kulağı, 1934 yılında Bakanlar Kurulu kararıyla müze yapılan Ayasofya'nın tekrar Camiye dönüşmesiyle ilgili Danıştay 10. Dairesi'nin 2 Temmuz tarihindeki karar duruşmasında.

 

GAZETECİ AHMET ANAPALI'DAN AYASOFYA CAMİSİNE HALI MÜJDESİ

 

Ayasofya'nın Camiye dönüşmesi konusunda, ''Kılıç hakkı olan ve çok yakında özüne dönecek olan Ayasofya Camii. Haydi bismillah. Yaklaşıyor beklenmekte olan vuslat.'' sözleriyle zaman zaman sosyal medyadan açıklamalar yapan Gazeteci Ahmet Anapalı, Ayasofya'nın ibadete açılmasıyla ilgili yaptığı son açıklamasında, ''Kesin bir bilgiyi paylaşayım sözüm senettir. Ayasofya Camii için bugün halı siparişi verildi.'' diyerek, Müslüman Türk Milletini heyecanlandırdı.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Gazeteci Ahmet Anapalı, Ayasofya Camii, Ayasofya için halı siparişi, Tarihte
Yorumlar
Haber Yazılımı