Altılı Masayı Suçlayan Gelecek Partisi İlçe Başkanı İstifa Etti
Haber Detayı
19 Mart 2023 - Pazar 12:23 Bu haber 4052 kez okundu
 
Altılı Masayı Suçlayan Gelecek Partisi İlçe Başkanı İstifa Etti
Ahmet Davutoğlu ve Altılı Masayı yerden yere vuran Gelecek Partisi İlçe Başkanı partisinden istifa ettiğini açıkladı.
SİYASET Haberi
Altılı Masayı Suçlayan Gelecek Partisi İlçe Başkanı İstifa Etti

Meral Akşener ve İP'indeki Yavuz'ların söyleyemediğini söyleyen ve yapamadıklarını yapan Gelecek Partisi Avcılar İlçe Başkanı Ahmet Şahin, Ahmet Davutoğlu ve Altılı Masayı yerden yere vurduğu açıklamasında, terör örgütü PKK ile yan yana yürüyemeyeceğini belirterek, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

 

GELECEK PARTİSİ AVCILAR İLÇE BAŞKANI ŞAHİN'DEN ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER

 

Partisinin geçmişi karanlıklarla dolu zihniyetin ilerlemesine başladığını ileri süren Gelecek Partisi Avcılar İlçe Başkanı Ahmet Şahin, düzenlediği basın toplantısında, ''Öncelikle ülke olarak yaşamış olduğumuz deprem afeti ve ardından sel felaketi dolayısıyla hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan Rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Vatanıma ve Milletime hizmet etmek için Avcılar ilçe Başkanlığı görevini aldığım tarihten bu güne kadar, layıkıyla yürüttüğümü ve elimden gelenin fazlasıyla katkı sağladığımı düşünüyorum. Fakat bugün geldiğimiz noktada, düşüncelerimize yakın gördüğümüz Gelecek Partisi maalesef çıkmış olduğu parti kurallarından saparak farklı bir yol izlemiştir. İzlemiş olduğu bu yol, bizim gibi saf düşüncelerle partiye gönül veren pek çok insanın bu yoldan dönmesine sebep olmuştur. Partinin kendi etik kurallarından evrilerek, başka bir partinin programında çalışması, bizim gibi parti emekçileri tarafından kabul görmemiş ve partiye katılım konusunda düşüşler yaşanmıştır. Parti çalışanlarının ve vatandaşlanın partiye olan inancı ve güveni zedelenmiştir. Altılı Masaya katılım bir ittifak değil, güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçiş için ortak bir çalışma masası olacaktı. Fakat geldiğimiz noktada Altılı seçim ittifakı olmuştur ve nihayetinde bu güne kadar taşıdığımız değerlerimizden taviz vermemiz istenmiş, yeni dönem için Türkiye'nin önüne geçmişi karanlıklarla dolu zihniyetin ilerlemesi için bizlerden destek istenmiştir.'' dedi.

 

BAŞKAN ŞAHİN GELECEK PARTİSİ'NDEN İSTİFA ETME NEDENLERİNİ ANLATTI

 

PKK terör örgütü ile yan yana yürümekle suçladığı Altılı Masayı yerden yere vurarak partisinden istifa etme gerekçelerini birer birer anlatan Gelecek Partisi Avcılar İlçe Başkanı Ahmet Şahin, ''Bu zamana kadar karşısında durup mücadelesini verdiğimiz zihniyet ile yapılan ortak çalışmaları kabullenmediğim için, PKK terör örgütü ile yan yana yürüyen ve onunla arasına set koymayan partiler ile yan yana yürümeyeceğim için, düne kadar Apo'nun heykelini dikeceğiz diyenleri serbest bırakacağız diyenler ile yan yana yürümeyeceğim için, Osman Kavala gibi terör örgütü üyelerine özgürlük savunuculuğu yapanlar ile yan yana yürümeyeceğim için, sınırlarımıza dayanmış emperyalist güçlere karşı özerklik ilan edeceğiz diyenlerle yan yana yürümeyeceğim için, Ayasofya'nın tekrardan müzeye dönüştürülmesine müsaade etmeyeceğim için, yaşanan gelişmeler ve açıklamalar doğrultusunda vicdanen rahatsız olduğum için, bundan sonraki süreçte yukarda bahsi geçen konularda vebal altına girmek istemediğim için ve tüm olumsuzluklara rağmen iki buçuk yıldır sürdürmüş olduğum Avcılar İlçe Başkanlığı görevimden ve parti üyeliğinden istifa ettiğimi kamuoyuyla paylaşmak istiyorum.'' dedi.

 

BAŞKAN ŞAHİN'DEN GELECEK PARTİSİ VE ALTILI MASAYA TAVSİYE

 

Gazetecilerin sorularını cevaplarken partisinden her hangi bir makam talebinin olmadığını ve Milletvekili adaylığı gibi bir düşüncesinin olmadığını belirten Gelecek Partisi Avcılar İlçe Başkanı Ahmet Şahin, istifa nedeninin Vatanseverlik duygularından kaynaklandığını ve Türkiye'nin ateşe atılmasına göz yummayacaklarını belirterek, partisine ve Altılı Masadaki partilere politikalarını gözden geçirme tavsiyesinde bulundu.

 

Bir 1 kişi, ayakta ve şunu diyen bir yazı 'GELECEK PARTiSi AVCILAR İL AŞKANLIĞI )' görseli olabilir

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Gelecek Partisi Avcılar İlçe Başkanı, Ahmet Şahin, partisini, topa tuttu, istifa etti, sözde milliyetçilere, ders verdi, Türk milleti, uyanıyor
Yorumlar
Haber Yazılımı