Ak Partili Başkandan Bahçeli ve Yazıcıoğlu'na Vefa
Haber Detayı
11 Ekim 2022 - Salı 10:07 Bu haber 3868 kez okundu
 
Ak Partili Başkandan Bahçeli ve Yazıcıoğlu'na Vefa
Ak Partili Belediye Başkanı Devlet Bahçeli ve Muhsin Yazıcıoğlu'na vefasını gösterdi.
SİYASET Haberi
Ak Partili Başkandan Bahçeli ve Yazıcıoğlu'na Vefa

Nevşehir'in güzelleşmesi için her yıl onlarca parkı hizmete açan Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, yapımını tamamladığı iki parka Devlet Bahçeli ve Muhsin Yazıcıoğlu'nun isimlerini vererek, Türk Milletine ömrünü adayanlara vefasını gösterdi.

 

AK PARTİ'Lİ BAŞKAN SAVRAN'DAN BAHÇELİ VE YAZICIOĞLU'NA VEFA

 

2021 yılında 8 yeni park yapan ve 17 parkı yenileyip daha güzel hale getiren  Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, 2022 yılına yönelik yeni park ve eski parkları yenileme çalışmaları kapsamında hedeflediği 30 parktan 12'sinin yapımını tamamladı. Yapımını tamamladığı parklara, caddelere ve sokaklara Türk milletine hizmet etmiş şahsiyetlerin isimlerini vermeye özen gösteren Başkan Savran, 2000 Evler Mahallesi ve Güzelyurt Mahallesi’ne yaptırdığı iki parka Devlet Bahçeli ve Muhsin Yazıcıoğlu'nun isimlerini vererek, Türk Milletine ömrünü adayanlara vefasını göstermeye devam etti.

 

BAHÇELİ VE YAZICIOĞLU PARKLARI İÇİN AÇILIŞ TÖRENİ DÜZENLENECEK

 

Nevşehir Belediye Meclis toplantısında alınan karara göre, yapımı tamamlanan parklardan 2000 Evler Mahallesi MEDAŞ İşletme Müdürlüğü binası yanındaki parka MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ismi verilirken, Güzelyurt Mahallesi Gazi Caddesi üzerindeki parka ise 2009 yılında geçirdiği helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun ismi verildi. İçerisinde çocuklar için oyun grupları ve mahalle sakinleri için kauçuk zemin yürüyüş yollarının bulunduğu parklara çeşitli türde yüzlerce ağaç dikimi gerçekleştirildi. Devlet Bahçeli ve Muhsin Yazıcıoğlu’nun isimlerinin yer aldığı tabelalar Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince parklara yerleştirilirken önümüzdeki günlerde bu parklar için açılış töreni düzenleneceği bildirildi.

 

Resim

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Nevşehir Belediye Başkanı, Mehmet Savran, Devlet Bahçeli, Muhsin Yazıcıoğlu, park isimleri, Nevşehir Belediyesi, Türk Milliyetçisi, Ak Parti, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı