MHP'li Yalçın'dan 6'lı Masa ve Kübra Par'a Olay Gönderme

Kübra Par'ın 6'lı muhalif ittifakı olduğundan farklı gösterme çabalarına ve 6'lı masanın hiçbir netice vermeyen son toplantısı hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, Cumhur İttifakının Pensilvanya 28 Şubat'ını bir çakaralmaza hatta kurusıkı tabancaya çevirdiğini, 2023 seçimlerinde hep birlikte göreceklerini söyledi.

 

6'LI MASA'NIN SON ALTIN GÜNLERİ TOPLANTISINDAN DA BİR ŞEY ÇIKMADI

 

Her ay bir genel başkanın başkanlığında dönerli olarak toplanan 6'lı muhalif ittifakta yer alan siyasi parti genel başkanları, bu ay CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı. Bitmek tükenmek bilmeyen ve sonuçları itibariyle Parlamenter sisteme geri dönüş dışında bir şey ortaya koyamayan 6'lı Yuvarlak Masa toplantıları, adeta kadınların her ay kısır partisi düzenlediği Altın Günlerine dönüştü.

 

Onlarca düzenlenen ara toplantılar dışında 7 kez esas toplantı yapmalarına rağmen hala Cumhurbaşkanı adayı belirleyemeyen 6'lı muhalif ittifakta yer alan siyasi partiler, muhalif cenah tarafından bile eleştiri yağmuruna tutuldu. HDP'nin masa altından destek vermesi ve küreselcilerle olan ilişkileri nedeniyle sol cenahın ulusalcılarının dahi eleştirdiği 6'lı Masayı, bazı medya mensupları hala desteklemeye devam ediyor. Asıl adı Kübra Parmaksızoğlu Coşkun olan Habertürk TV sunucusu ve yazarı Kübra Par da, televizyon yayınlarında ve köşe yazılarında 6'lı Masayı ayakta tutmaya çalışanlar arasında yer almaya devam ediyor. 

 

MHP'Lİ SEMİH YALÇIN'DAN 6'LI MASANIN SON TOPLANTISI VE KÜBRA PAR HAKKINDA DEĞERLENDİRME

 

Kübra Par'ın 6'lı muhalif ittifakı olduğundan farklı gösterme çabalarına ve 6'lı masanın hiçbir netice vermeyen son toplantısı hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bugün Zillet İttifakının toplantısında yine dağ fare doğurdu. Fitne evreninin soğuk nefesi İP müdiresi zillet içinde fitne çıkarmakla ve kurdukları ittifakı ayrıştırmakta meşgul. Zillet ittifakının yuvarlağı; aslında 6'lı masa değil, bir 6 patlar. Türkiye'nin geleceğine, bekasına, milletin birlik ve bütünlüğüne doğrultulmuş bir suikast silahı. Markası, Pensilvanya 28 Şubat'ı. Kübra Parmaksızoğlu ne kadar çabalarsa çabalasın, Suikast tabancasının horozu HDP-PKK, tetiği FETÖ. Silahı tutan, horozu kaldıran, tetiği çekmeye hazırlanan el; Washington. Ancak Cumhur İttifakının Pensilvanya 28 Şubat'ını bir çakaralmaza, hatta kurusıkı tabancaya çevirdiğini, 2023 seçimlerinde hep birlikte göreceğiz.'' dedi.