MHP'li Arzu Erdem'den Solak Medyanın Bülbüllerine Tepki

Terör örgütü PKK'nın Mersin'in Mezitli ilçesindeki Tece Polisevi'ne düzenlediği hain saldırı sonrasında teröristleri aklamaya çalışanlara ve teröristlere güzelleme yapanlara tepki gösteren MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, terörle mücadelede Şehit olan kahramanların vebalinin, Sevilay Yılman gibi terörist sevicilerin sırtında olduğunu söyledi.

 

SOLAK MEDYANIN BÜLBÜLLERİ TERÖRİSTLERE ÇAKTIRMADAN GÜZELLEME YAPMAYA DEVAM EDİYOR

 

Terör örgütü PKK'nın Mersin'in Mezitli ilçesindeki Tece Polisevi'ne düzenlediği hain saldırıya vatanını ve milletini seven herkes tepki gösterirken, son yıllarda Türkiye'nin hiçbir meselesinde milli duruş sergileyemeyen muhalif cenahın terör saldırısını yumuşatma ve aklama çalışmaları akıl almaz boyutlara ulaştı. CHP, kendi internet sitelerinde bile Hükümlü olduğu yazdığı halde tutuklu gazeteci diye Zozan Tolan kod adlı Dilşah Ercan isimli PKK'lı teröristi saldırı konusunda masumlaştırma gayreti gütmeye devam ederken, televizyon ekranlarına çıkan Solak Medyanın bülbülleri ise sarfettikleri sözlerin kelime aralıklarında teröristlere çaktırmadan güzelleme yapmaya devam ediyor.

 

SEVİLAY YILMAN'DAN TERÖRİSTLERE VE ŞEHİTLERE YÖNELİK SKANDAL İFADELER

 

Habertürk TV'de yayınlanan Ebru Baki'nin sunduğu Para Gündem programında, PKK'nın Mersin saldırısı konusunda yazdığı köşe yazısına atıf yaparak değerlendirmelerde bulunan Habertürk yazarı Sevilay Yılman, köşe yazısında ''50 kilo bile olmayan o cılız kıza ne içiriyorlar da kendisini Zeyna zannedip sırtında en az bir 5 kiloluk bomba, elinde yine bir o kadarlık kalaşnikofla etrafa dehşet saçacak psikolojiye bürünüyor?'' sorusuyla siyasi kürtçülük bağlamında değerlendirdiği terörist kızların içine düştüğü duruma yönelik, HDP ve işbirliği yaptığı siyasetçilere tek laf etmeden ''Siyasi iktidarın buna kafa yorması lazım'' sözleriyle Hükümete göndermelerde bulundu.

 

Saldırıyı düzenleyen PKK'lı teröristlere adeta acıyarak, "iki genç kız" tanımlaması yapan Sevilay Yılman, PKK'lı teröristlere terörist tanımlaması yapmaktan kaçındı. Programı sunan Ebru Baki'nin saldırıyı yapan kızlara yönelik ''terörist'' diye düzeltme yapmasını duymazdan gelen Sevilay Yılman, sarfettiği sözlerin kelime aralıklarında güzellemelerine devam etti. Sevilay Yılman'ın, son kurşununa kadar teröristlere karşı kahramanca mücadele ederken Şehit olan Polis için "Zavallı adam" ifadesini kullanması ise Türk Milletini çileden çıkardı. Sevilay Yılman'ın skandal ifadelerine; daha kapsamlı itirazlarda bulunması gereken program sunucusu Ebru Baki'nin kızlara yönelik sadece terörist demekle yetinmesi ve program konukları Nihal Bengisu Karaca ve Nagehan Alçı'nın sessiz kalması tepkilere yol açtı.

 

MHP LİDERİ BAHÇELİ, TERÖRİSTLERE GÜZELLEME YAPANLARA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

 

Terör örgütü PKK'nın Mersin saldırısı sonrasında yaptığı değerlendirmelerde, saldırıyı düzenleyen terör örgütü kadar teröristlere yönelik güzelleme yapanlara da tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Türkiye terörün tasallutundan mutlaka kurtulacak, teröristler, arkalarındaki sinsi ve namert destekçileri hak ettikleri bedeli eninde sonunda ödeyeceklerdir. Türk milleti hıyanet ve melanetin karşısında tek yürektir. Dökülen her şehit kanının hesabı damla damla sorulacaktır. Terör örgütlerine ve teröristlere güzellemeler yapan, yardım ve yataklıkta sınır tanımayan, bununla da yetinmeyip canileri aklamaya ve arkalamaya çalışan kim ya da kimler varsa kaybedecek, mağlup ve mahkum edileceklerdir. Nitekim Türk milletinin kararı ve gayesi budur.'' demişti.

 

MHP'Lİ ARZU ERDEM, İLK AÇIKLAMASINDA TERÖRİSTLERE GÜZELLEME YAPANLARA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

 

Mersin saldırısı sonrası yaptığı ilk açıklamada, terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile işbirliği yapan siyasetçilere ve teröristlere çaktırmadan güzelleme yapanlara tepki gösteren MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, ''Terör örgütünün kirli amaçlarının farkındayız. HDP bu yavruları yetim bırakan alçak terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısıdır. Birkaç oy için HDPKK ile işbirliği yapan, ortaklık edenler de vebal altındadır. Kınamalarında bile 'alçak terör örgütü PKK' diyemeyenler hala ortaklarına şirin gözükme, onları üzmeme hassasiyetindedirler. Lanet olsun size lanet. Bu yavruların yüzüne nasıl bakacaksınız? Bilin ki biz bir ölür bin diriliriz. Unutursak unutturursak kanımız kurusun.'' demişti.

 

ARZU ERDEM'DEN TERÖRİSTLERE GÜZELLEME YAPANLARA YÖNELİK YENİ AÇIKLAMA

 

Habertürk TV'de yayınlanan Ebru Baki'nin sunduğu Para Gündem programında, Mersin saldırısını düzenleyen teröristlere acıyarak  "iki genç kız" ifadesini kullanırken, saldırıda Şehit olan Polise yönelik "Zavallı adam" sözlerini sarfeden Sevilay Yılman'a ve bu sözlere sessiz kalan Nihal Bengisu Karaca ve Nagehan Alçı'ya tepki gösteren MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Aziz şehitlerimizin vebali sizin gibi terörist sevicilerinin sırtında… Bu vatan topraklarında bu kadar rahat cirit atıyorsanız canlarını katık yapan şehitlerimiz sayesindedir… Biriniz konuşup diğerleriniz dinlerken ben utandım.'' dedi.