MHP'li Özdemir: Ulusalcıların Muhalefete Tepkisi Manidar

Milliyetçi ve Ulusalcı seçmenlerin, HDP ile siyasi birliktelik yapmaktan çekinmeyen CHP ve İyi Parti'ye gösterdiği tepkiler konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, erdemi ve ferasetiyle kimin ne olduğunu anlayan seçmenlerin, HDP ile siyasi birlikteliğini sürdüren CHP ve İyi Parti'ye gösterdiği tepkilerin haklı ve anlamlı olduğunu söyledi.

 

TÜRK MİLLİYETÇİLERİNDEN SONRA ULUSALCILAR DA 6'LI MASAYA TEPKİ GÖSTERMEYE BAŞLADI

 

6'lı muhalif ittifaka masa altından destek veren PKK'nın siyasi uzantısı HDP'yi meşrulaştırmaya çalışan siyasi partilere, vatandaşların gösterdiği tepkiler artmaya başladı. PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin hapisteki Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'a özgürlük isteyen siyasi partilerin, HDP ile bir sorunlarının olmadığını açıklaması, milli düşünen seçmenleri kızdırmaya başladı.

 

Türk Milliyetçisi olduğunu iddia ettiği halde Selahattin Demirtaş ile kahvaltı güzellemesi yapabilen, kendi Milletvekili Şehit bacısına küfrettiği halde hala partisinden atmayan ve Kürdistan'dan bahseden HDP'li seçmene sesini dahi çıkaramayan Meral Akşener, ziyaretlerinde milli düşünen vatandaşlardan tepki alıyordu. Yaşanan gelişmelerden sonra, CHP'nin HDP ile yaptığı siyasi işbirliğine medya önünde fazla ses çıkarmayan CHP'li seçmenler de CHP Milletvekillerine tepki göstermeye başladılar.

 

CHP'Lİ SEÇMENİN CHP MİLLETVEKİLİNE HDP BİRLİKTELİĞİ TEPKİSİ

 

İstanbul'un Tuzla ilçesinde yaşayan CHP'li bir vatandaş, kendisini ziyaret eden CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'a, ''Ben halk partisi yanlısı, onun düşüncelerine sadık, seven bir kişiyim ama HDP ile bu işbirliği yakışıyor mu? Elli bin kişimizi şehit ettiler. Sizin Meclis'te ne rolünüz var?'' sözlerini sarfederek, CHP'nin HDP ile olan birlikteliğine tepki gösterdi.

 

PKK'nın Şehit ettiği binlerce vatandaşları hatırlatıp CHP'nin HDP ile birlikteliğini sorgulayan vatandaşı sakinleştirmeye çalışan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, vatandaşın gösterdiği tepkiye ''Hiç ilgisi yok. Yanlış düşünüyorsun.'' demekle yetindi. Tanal'ın bu sözlerine sinirlenen vatandaş, ''Nasıl yok?'' diye tekrar tepki gösterdi.

 

MHP'Lİ ÖZDEMİR'DEN SEÇMENLERİN 6'LI MASAYA TEPKİSİNE DEĞERLENDİRME

 

Milliyetçi ve Ulusalcı seçmenlerin, HDP ile siyasi birliktelik yapmaktan çekinmeyen CHP ve İyi Parti'ye gösterdiği tepkiler konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''CHP gittiği her yerde HDP ile beraber hareket etmelerine karşılık tepkiyle karşılaşıyor. İP ise 'kahvaltı masası kurma' hesabını veremeyince karşısındaki şehit yakını dahi olsa hakaret ve küfre sarılıyor. Türk Milleti erdemlidir, kimin ne olduğunu çok iyi biliyor… Bizzat CHP seçmenlerinin, Atatürk’ün ilke ve izinden uzaklaşan, buna karşılık PKK terör örgütünün siyasi uzantısı HDP ile beraber olan CHP yönetimi ve temsilcilerine gösterdiği bu tepki haklı ve anlamlıdır.'' dedi.