İskilip Belediyesinden Türkeş, Erdoğan ve Bahçeli Kararı

MHP'nin Çorum'un İlçelerinde düzenlediği Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları kapsamında, İskilip İlçesini ziyaret eden MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, İskilip Belediye Meclisi'nin Başbuğ Alparslan Türkeş, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli'nin isimlerini verdiği Park ve Caddelerde düzenlenen törenlere katıldı. 

 

İSKİLİP BELEDİYESİ TÜRKEŞ, ERDOĞAN VE BAHÇELİ'NİN İSİMLERİNİ PARK VE CADDELERE VERDİ

 

Vefatının yıl dönümünde Başbuğ Alparslan Türkeş'i anan İskilip Belediye Meclisi, 05.04.2022 tarihinde yaptığı toplantıda, İskilip Şehir Parkına Başbuğ Alparslan Türkeş'in adını vermişti. İskilip Belediye Meclisi'nin dikkat çeken iki kararında ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin isimlerinin, birbirine bağlantısı olan iki caddeye verilmesiydi.

 

MHP'nin Türkiye genelinde devam ettirdiği Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları kapsamında, Çorum'un tüm İlçelerinde vatandaşlarla buluşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, İskilip İlçesinde düzenlenen toplantının ardından İskilip Belediye Meclisi'nin Başbuğ Alparslan Türkeş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin isimlerini verdiği Park ve Caddelerde düzenlenen törenlere katıldı. İskilip'te düzenlenen programlar; MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, MHP MYK Üyesi Yavuz Aksu, MHP MDK Üyesi Kürşad Türker Ercan, MHP Çorum İl Başkanı Agah Karabıçak, MHP İskilip İlçe Başkanı Ali Alıcı, İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, partililer ve vatandaşların katılımlarıyla gerçekleştirildi.

 

MHP'Lİ MEVLÜT KARAKAYA'DAN İSKİLİP AÇIKLAMASI

 

Park ve Caddelere Türkeş, Erdoğan ve Bahçeli'nin isimlerini veren İskilip Belediyesi'nin düzenlediği törenlere katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''İskilip Belediye Meclisi kararıyla cennet mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in isminin verildiği parkın kurdelesini kestik. Ayrıca, İskilip Belediye Meclisi kararıyla Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Sayın Genel Başkanımızın isimlerinin verildiği caddelere isim levhasını taktık. Birbirine bağlantısı olan iki caddeye Cumhur İttifakını oluşturan Erdoğan ve Bahçeli'nin isimleri verilmiştir. İki caddenin kesiştiği noktada olmak anlamlıdır. İskilipliler için hayırlara vesile olması diliyoruz. Başta Belediye Başkanımız Sayın Ali Sülük olmak üzere tüm Meclis üyelerine teşekkür ediyorum.'' dedi.