MHP'li Büyükataman Ali Babacan'ın Hedefini Açıkladı

MHP'yi hadsiz sözlerle suçladıktan sonra MHP'den cevap verildiği halde tartışmayı devam ettiren Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a tepki gösteren MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Pensilvanya ve Kandil’in siyasi taşeronu selamsız Babacan'ın Zillet İttifakı arasındaki adaylık krizinde elini güçlendirmek için iftira siyasetine sığınarak MHP'ye saldırdığını söyledi.

 

ALİ BABACAN, MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'Yİ HEDEF ALDI

 

2023 hedeflerini gerçekleştirme yolunda önemli hamleler yapan Cumhur İttifakı'nın başarılarını gölgelemek için 2023 hedeflerini diline dolayan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yönelik kin, nefret ve şiddet suçlaması yapma hadsizliğine düşmüştü. MHP'nin sert sözlerle cevap verdiği Ali Babacan, benzeri sözlerle tekrar MHP'yi hedef aldı.

 

MHP'DEN ALİ BABACAN'A İLK CEVAPLAR

 

MHP Lideri Bahçeli'yi hedef alan Ali Babacan'a ilk cevap veren MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Ali Babacan'ın şiddet denilince ilk akla gelen PKK/HDP ile CHP'ye şakşakçılık ve yalakalık peşinde olduğunu söyledi.

 

Ali Babacan'ın hadsiz açıklamalarına cevap veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Devası derdine yetmeyen, küçücük ve ipotekli aklıyla partimizi şiddetle bir gösteren selamsız sevimsiz Babacan’ın asıl şiddet ve dehşet faili bölücü terör örgütüne tek kelam edememesi, hatta teröristlere şirinlik taslaması düştüğü çukurun derinliğini göstermesi bakımından ibret verici bir hüsrandır.'' dedi.

 

MHP'Lİ İSMET BÜYÜKATAMAN'DAN TARTIŞMAYI DEVAM ETTİREN ALİ BABACAN'A CEVAP

 

MHP Lideri Devlet Bahçeli ve Semih Yalçın tarafından cevap verildiği halde tartışmayı devam ettiren Ali Babacan'a tepki gösteren MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Pensilvanya ve Kandil’in siyasi taşeronu selamsız Babacan! Türk milletinin kırmızı çizgilerine, Partimize ve Liderimize haddini aşarak sataşmakta ve Zillet İttifakı arasındaki adaylık krizinde elini güçlendirmek için zavallıca iftira siyasetine sığınmaktadır. Terör uzantısı HDP’nin yedeği Devasız Babacan’ın kendini ispatlamak adına iftiralarla siyaset yapma çırpınışları, milletimizin hayrına bir tane bile vaadi olmayan, varsa yoksa teröristlere umut aşılayan zillet zihniyetinin düştüğü aciz durumun göstergesidir. Aziz milletimiz; Türkiye düşmanlığını misyon edinen, şiddetten beslenen terör örgütlerinin sözcülüğünü yapan Selamsız Babacan’ın ve Türkiye düşmanlarına yaranmak için yarışa tutuşan Zillet İttifakı’nın karanlık emellerini sandık önüne geldiğinde sarsılmaz iradesiyle bozacaktır.'' dedi.