MHP'li Yalçın: Hasan Cemal MHP Kayasına Tosladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'Kalemleri Satılık Medya'' konusundaki değerlendirmelerini hazmedemeyen T24 yazarı Hasan Cemal'e tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, yıllardır ülkesine ihanetin kitabını yazan gazeteci yaftasını sırtında taşıyan Hasan Cemal'in fonlanıp semirince MHP kayasına tosladığını söyledi.

 

T 24 YAZARI HASAN CEMAL MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ HAKKINDA NE DEDİ?

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'Kalemleri Satılık Medya'' konusundaki değerlendirmelerini hazmedemeyen T24 yazarı Hasan Cemal, MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye cevap verdiği köşe yazısında, ''Demokratik değerleri savunan, barış ve özgürlük bayrağını dik tutan, adalet ve hukuktan yana olan kalemler, satılık kalem değildir. Asıl satılık kalemlere gelince. Onlar, Saray iktidarının sığıntılarıdır. Kalemlerini asıl satanlar, barış ve demokrasi düşmanlarının safında yer tutanlardır. Kalemlerini, vicdanlarını, iradelerini asıl satanlar, özgürlük, hukuk ve adaleti yerle bir eden güçleri savunan kalemlerdir. Bu yazı Devlet Bahçeli için yazılmıştır. Nokta.'' dedi.

 

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SEMİH YALÇIN'DAN HASAN CEMAL'E CEVAP

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Yıllardır 'ülkesine ihanetin kitabını yazan gazeteci' yaftasını sırtında taşıyan Hasan Cemal, şimdi de içi 'dolar yağı' dolu fonlama hortumunu sırtlamış görünüyor. 'Satılık kalem' türünün uç örneklerinden biri olan Hasan Cemal, emperyalist küresel kurumlar tarafından fonlanınca bir hayli semirmiş. Ancak direksiyonu Türkiye’nin gündeminden kırarak yine bizim viraja girmiş. H. Cemal fonu bol bulunca neresine süreceğini şaşırmış olmalı ki tekerlekleri kayıp MHP kayasına toslamış.'' dedi.

 

HASAN CEMAL MİLLİ DEĞERLERE DÜŞMANLIĞI MODERNİZM SANIYOR

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, ''Dedesine inat; bu herifin mayasında bir küflenme, mizacında bir ihanet tortusu var. PKK destekçiliğini demokratlık, millî değerlere düşmanlığı modernizm sanıyor zavallı. Kandil’in ışığı çoktan söndü Hasan Cemal! Sen iyisi mi bu fon yağmasına, iştihasına onsuz devam et. Aksırıncaya, tıksırıncaya kadar fon sürün! Seni fonlayanlar hüsrana uğradığında bir daha 'dolar yağı' bulamayacaksın!'' dedi.