MHP'li Yönter'den Bahçeli'yi Hedef Alan Yazara Tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'Kalemleri Satılık Medya'' konusundaki değerlendirmelerini hazmedemeyen T24 yazarı Hasan Cemale tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, Hasan Cemal'in çok ucuza satılmış bir kalem, sabotajcı bir kişilik, milli ve manevi değerlere cephe almış bir haymatlos olduğunu belirterek, Türkiye'nin üç beş hainin ağzıyla, beş on soysuzun yazmasıyla aciz düşmeceğini söyledi.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ KALEMLERİ SATILIK MEDYA HAKKINDA NE DEDİ?

 

Türkgün Gazetesi Ankara Temsilcisi Kadir Yıldız'ın ''Türkiye’de bazı medya organlarının ABD’de faaliyet gösteren Chrest Vakfı tarafından fonlandığı ortaya çıktı.'' hatırlatması üzerine 'Kalemleri Satılık Medya'' konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Daha doğru bir deyimle satın alındı diyelim. Kalemleri satılık, vicdanları satılık, iradeleri satılık güruhun medya özgürlüğünden bahsetmesi tam bir akıl tutulmasıdır. Meğerse parayı nereden alıyorlarsa oranın düdüğünü çalıyorlarmış. Bu durum bir milli güvenlik sorunudur. Yargı derhâl konunun üstüne gitmelidir. Dikkat ediniz, Türkiye’ye kim hakaret ediyorsa, kim ihanete teşneyse onu paraya boğmuşlar. Bir de satılmışlara casusluk yaptırmışlar. Vah ki vah! Bu mudur basın özgürlüğü? Bu mudur demokrasi? Bu mudur adalet, özgürlük, medya etiği? Türkiye aleyhtarlarına ganimet olmuş içimizdeki uşakların maskeleri düşmüştür. Hepsinin ipliği pazardadır. Bağımsız medya diyenler, Türkiye’nin bağımsızlığını kundaklamaya çalışan iş birlikçilerdir. Oyun bellidir. Bize hiç kimse özgür medya masalıyla gelmesin, bu gelenlerin hepsi manen ölmüş medya taraftarlarıdır.'' demişti.

 

T 24 YAZARI HASAN CEMAL'DEN MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'YE CEVAP

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'Kalemleri Satılık Medya'' konusundaki değerlendirmelerini hazmedemeyen T24 yazarı Hasan Cemal, MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye cevap verdiği köşe yazısında, ''Demokratik değerleri savunan, barış ve özgürlük bayrağını dik tutan, adalet ve hukuktan yana olan kalemler, satılık kalem değildir. Asıl satılık kalemlere gelince. Onlar, Saray iktidarının sığıntılarıdır. Kalemlerini asıl satanlar, barış ve demokrasi düşmanlarının safında yer tutanlardır. Kalemlerini, vicdanlarını, iradelerini asıl satanlar, özgürlük, hukuk ve adaleti yerle bir eden güçleri savunan kalemlerdir. Bu yazı Devlet Bahçeli için yazılmıştır. Nokta.'' dedi.

 

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI İZZET ULVİ YÖNTER'DEN HASAN CEMAL'E CEVAP

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sözlerini hazmedemeyerek içindeki erik kurusunu dökmeye çalışan T24 yazarı Hasan Cemal'e tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Hasan Cemal Genel Başkanımız için yazı kaleme almış. Uzun söze gerek yok. Hasan Cemal çok ucuza satılmış bir kalem, sabotajcı bir kişilik, milli ve manevi değerlere cephe almış bir haymatlostur... Devlet-i ebed müddet! Millet-i ebed müddet! Türk devleti başka devletlere benzemez. Sancağı Ötüken’den kalkan, duası Söğüt’te yapılan, yükselişi İstanbul’dan sağlanan, kurtuluşu Ankara’dan başlayan Türk devleti üç beş hainin ağzıyla, beş on soysuzun yazmasıyla aciz düşmez.'' dedi.