MHP'li Haberal Soylu'yu Hedef Alanların Amacını Açıkladı

Anadolu Ajansı Muhabiri Musab Turan'ın iki Bakan'a soru sormasıyla başlayan hadisenin perde arkasını değerlendiren MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal, terörle mücadele eden kahramanların yıldırılması için harekete geçildiğine dikkat çekerek, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan başlanarak terörle mücadele edenlerin tek tek bitirmeye yönelik bir stratejiyle karşı karşıya olduklarını söyledi.

 

MUSAB TURAN GİBİ BİRİSİNİN ORADA NE İŞİ VAR?

 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin düzenlediği basın toplantısında, ''Ak Parti, ismi şaibelerle anılan Süleyman Soylu’dan daha mı küçük?'' sorusunu sorarak iktidarı yıpratmaya yönelik propaganda yapan Anadolu Ajansı Muhabiri Musab Turan'ın amacıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Abisi polis khk ile ihrac. Kız kardesi yine khk ile kamudan ihraç. Karısı fetö soruşturmasi gecirmiş. Abisi, kardeşi Fetöden atılan karısı soruşturma geçiren birinin orda ne işi var? Teröristlere dünyayı dar eden Süleyman Soyluyu suçlayacak. Fetö artıkları işbaşında. Güvenlik soruşturması yasasına bilmeden karşı çıkanlar gerçekleri gördünüz mü? Bilerek karşı çıkanlar muradınız bu muydu?'' dedi.

 

DÜĞMEYE BASANLAR HÜCRELERİ HAREKETE GEÇİRDİ

 

MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal, ''Önce Viranşehir savcısı sonra muhabir! Hsk'nın telefonlarını kitleyenler cabası! Düğmeye basanlar hücreleri harekete geçirdiler. Amaç terör mücadelesini bitirmek mücadele eden kahramanlarımız yıldırmak. Unuttukları birşey var Türk'ün polisi yılmaz, askeri korkmaz.'' dedi.

 

ÖNCE SÜLEYMAN SOYLU'YU SONRA TERÖRLE MÜCADELE EDEN HERKESİ HEDEF ALACAKLAR

 

MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal, ''Bizi içeriden vurmaya çalışıyorlar ne pusular kurdular bakacağız. Önce Soylu’yu hedefe koyup sonra ne kadar fetö ve diğer terör örgütleri ile mücadele eden varsa tek tek yiyecekler. Ne yazık ki, ölü taklidi yapan, gözünü kulağını kapatan, maskeli menfaat perestler hepsi ortaklar.'' dedi.