MHP'li Sazak'tan Muhalefet Partilerine Tarihi Ayar

Muhalefet partilerinin her telden çalan ilkesiz davranışlarına ve herşeyden medet umuşuna dikkat çeken MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, muhalefetin vatandaşların sıkıntılarını köpürtüp kargaşa çıkararak iktidara gelemeyeceğini anlaması ve memleketin sorunlarının çözümüne yönelik projelerle gündeme gelmesi gerektiğini söyledi.

 

ORTAYA SAÇILAN ATIKLARIN TOPLANDIĞI ALAN KAPISI KİLİT TUTMAYAN MUHALEFETİN ALANIDIR

 

MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Türkiye'nin her telden çalan ilkesiz ana muhalefetinin başı ve yönetimine takılan ipsiz, sapsız, şaşkın, toplama, ilkesiz uzantıları; dünya ve memleket gerçeklerinden uzak, Biden’dan, terörden, koronadan, şimdi de Peker’den medet beklemektedir. Muhalefetin başı; kanalizasyon patladığını söylemektedir. Ortaya saçılan atıkların toplandığı alan PKK, FETÖ ve teröre arka çıkanlarının durduğu ve kapısı kilit tutmayan muhalefetin alanıdır.'' dedi.

 

VATANDAŞLARIN SIKINTILARINI KÖPÜRTÜP KARGAŞA ÇIKARARAK İKTİDAR OLAMAZSINIZ

 

MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, ''Ana muhalefet süratle bu alandan uzaklaşmalı kurucu ilkelerine geri dönmeli, toplama dostlarıyla bataklığı kurutmalı ve defolu muhalefet konumuna düşmemelidir. Şaşkın ve ağzından çıkanı kulağı duymayan muhalefetin; aklını başına alıp, vatandaşın sıkıntılarını köpürtüp kargaşa yaratarak, ezber ve koyma akılla iktidar olunamayacağını anlaması; Dünya ve Türkiye gündemini, Türkiye'nin gerçeğiyle okumasını, memleketin sorunlarına çözüm odaklı gerçekçi projelerle gündeme getirmesi tavsiyemizdir.'' dedi.