MHP'li Büyükataman'dan Bahçeli'ye Saldıran Akşener'e Tepki

Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile birlikte bile yol yürüdüğünü unutup, İsrail'in saldırılarının durdurulması konusunda çağrı yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Milliyetçiliğini sorgulama hadsizliğine düşen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösteren MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Türk milliyetçilerinin tarihi duruşundan nasibini alamamış mevsimlik milliyetçi Meral Akşener'in, Devlet Bahçeli’nin kararlı duruşundan rahatsız olmasını artık  yadırgamadıklarını söyledi. 

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'DEN İSRAİL'E 24 SAAT MÜHLET

 

Filistinlilere yönelik katliamlarını sürdüren İsrail'e saldırılarını durdurması için 24 saat mühlet veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''MHP olarak çağrımız şudur: Eğer bugünden itibaren 24 saat içinde ateşkes sağlanamazsa, saldırılar durmazsa, mazlumların üzerine bombalar bırakılmaya ısrarla devam ederse, milletimle açık açık paylaşıyorum ki, Türkiye süratle devreye girmeli, tarihi, insani ve inanç sorumluluğunun gereği her neyse yapmalıdır. Gazze’yi koruma ve kollama misyonunu üstlenmek bize ecdadımızın mirasıdır.'' demişti.

 

DEVLET BAHÇELİ'DEN İSRAİL'E MÜHLET VERMESİNİ ELEŞTİRENLERE TOKAT GİBİ CEVAP

 

İsrail'e 24 saat mühlet vermesini eleştirenlere TBMM Grup Toplantısında yaptığı konuşmada cevap verirken ''24 saati Amerika'nın saatiyle özdeşleştirip 'Neredeydi 24 saat?' diye soran Amerikan uşakları, Biden saat kaçta dinlenme ofisine gitti?'' sözleriyle, ABD Başkanı Joe Biden'in basın toplantısını yarıda kesip Acil Durum Toplantısına geçtiğini hatırlatarak, mühlet vermesinin ilk amacına uluşmasına dikkat çeken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Bazıları şahsıma yönelik 'önden siz buyurun' diye alaycı bir üslupla karalama kampanyasına alet oldular. Hiç merak buyurmasınlar, bizim anlayış ve anılarımızda kimin arkadan geleceğine bakmadan önden gider şehit Önkuzular. Devletim istesin, milletim destek versin, şartlar da öyle gerektirsin, şayet Gazze’deki çocuklara kol kanat germek, füzeye karşı sapan taşıyla insanlık mevziisine girmek için yola revan olmazsam namerdim. Gazze’yi koruma ve kollama misyonu Türk milletinin üzerindedir. Ya kalıcı barış ortamı sağlanarak iki devletli çözüm için taraflar masaya oturur ya da Gazze’nin imhasına Türkiye Cumhuriyeti her ihtimali dikkate alarak tepkisini üst düzeyde, en seri ve sert şekilde gösterir. Gazze’ye gitmek gerekirse de, hiç kimse meraklanmasın, Mescid-i Aksa’nın manevi ihtişamıyla, Allah’ın inayetiyle aranılan ve beklenilen her yerde şafak sökmeden olmasını da gayet iyi biliriz.'' dedi. 

 

MERAL AKŞENER'İN DEVLET BAHÇELİ'Yİ HEDEF ALAN HADSİZ SÖZLERİ

 

7 Haziran 2015 Milletvekili Genel Seçimlerinden 15 Temmuz FETÖ hain darbe girişimine kadar olan süreçte, Pensilvanya'da bulunan Fetullah Gülen'in bile MHP+CHP+HDP koalisyonunun kurulması için devreye girdiği bir ortamda, HDP ile Hükümet kurmak istemeyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Ak Parti'nin karşısındaki Yüzde 60'lık Muhalefet Bloğundan ayrılması üzerine; MHP'yi ele geçiremeyince MHP'nin oylarını Yüzde 60'lık Muhalefet Bloğuna aktarmak için İyi Parti'yi kurarak MHP'ye ihanet eden Meral Akşener, daha fazla Milliyetçilik taslama iddiasıyla CHP'ye yamanmıştı. 

 

Türk Milliyetçilerinin oylarını sol cenaha yamama görevini icra ederken, terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile birlikte bile yol yürüdüğünü unutup, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Milliyetçiliğini sorgulama hadsizliğine düşen Meral Akşener, ''Mehmetçik Gazze’ye! diye slogan atan zihniyetin, dolduruşuna gelenler var. Milliyetçilik bu değildir. Şayet bu arkadaşlar Gazze’yi de, bir vatan toprağı olarak görüyorlarsa ve vermiş oldukları 24 saatlik mühlet ile Netanyahu’yu durduramadıklarına göre o zaman buyursunlar görevlerinden istifa edip, Gazze’ye gitsinler. Sosyal medyada sergiledikleri bu vatanperverliklerini sahada da gösterip, Gazze’ye gitsinler.'' dedi. 

 

MHP'Lİ İSMET BÜYÜKATAMAN'DAN MERAL AKŞENER'E SERT TEPKİ

 

Siyasi istikbalini Türk milletinin evlatlarına namlu doğrultan PKK terör örgütünün siyasi uzantısının desteğine bağlayan İP Genel Başkanı Meral Akşener, her zaman olduğu gibi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin Türkiye’nin menfaatlerini önceleyen ve akan mazlum kanının durdurulmasına yönelik çağrısından rahatsız olmuştur. MHP’nin İsrail-Filistin arasında yaşanan çatışmalarla ilgili hem bölgenin istikrarına katkı sunan hem de Türkiye’nin bölgesinde güç olduğunu gösteren çağrısını idrak edememiş ya da çarpıtarak hamasi söylemlerle Türk milliyetçilerini hedef almıştır.

 

Meral Akşener, Türk milliyetçilerinin her şartta mazlumların yanında olan tarihi duruşundan nasibini alamamış “mevsimlik milliyetçi” duruşuyla samimiyetsizliğini bir kez daha gün yüzüne çıkarmıştır. Gazze’de yaşanan insanlık suçlarına karşı Devlet Bahçeli’nin kararlı duruşunun proje partilerini rahatsız etmesi elbette normaldir.

 

Sayın Genel Başkanımızın dün gerçekleştirdiği TBMM Grup toplantısında şu sözleri ile; “Kadim devlet aklımız ve irademizle devrede olmazsak, siyasi ve diplomatik temaslarımızı askeri caydırıcılıkla desteklemezsek, günü geldiğinde Gazze’deki dramların bir benzerine, Allah muhafaza ama, Anadolu’da da mahkum olmamız kaçınılmazdır” ifade ettiği tehlikeleri anlayacak öngörüye ve zekaya sahip olmayanlar hamasi söylemlerle konuyu çarpıtmaya yeltenmiştir.

 

Sosyal medya trollerinin ağzı ile siyaset yapma sığlığını alışkanlık edinen Meral Akşener'in Türk jeopolitiğinin ve teolojisinin sınırlarını idrak edemeyen bir ciddiyetsizlik ve insafsızlıkla dünyanın en mazlum annelerinin, savunmasız yavrularını kendilerinden görmemesi şaşırtıcı değildir. Soros’un çocuklarının güvenliğini ve rahatını Ankara’nın güvenliğinin ve ülke menfaatlerinin üstünde görenler mazlumların feryadını pek tabi duymazlar. Ankara’nın güvenliğini Gazze’den, Musul’dan, Halep’ten, Kerkük’ten ayrı gören bir zihniyetin Türk milleti ve İslam alemi ile aynı hassasiyetleri taşımaması da malumun ilamıdır.