MHP'li Büyükataman: Bunun Neresi İfade Özgürlüğü?

TSK'nın terörle mücadelede kimyasal silah kullandığını iddia eden TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın Terör Örgütü Propagandası Yapmak suçundan gözaltına alınmasını kabullenmeyip ona sahip çıkan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e tepki gösteren MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, TSK'ya iftira atmanın ve terör örgütü propagandası yapmanın ifade özgürlüğü kapsamında olamayacağını söyledi.

 

CHP'Lİ ÖZGÜR ÖZEL TSK'YA İFTİRA ATAN TTB BAŞKANINA SAHİP ÇIKTI

 

TSK'nın terörle mücadelede kimyasal silah kullandığını iddia eden TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın gözaltına alınması üzerine sosyal medyadan açıklamalarda bulunan CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, ''Hoşunuza giden konular konuşulabilince değil en aykırı en rahatsız edici görüşler özgürce konuşulabilince buna ifade özgürlüğü diyoruz. Şebnem Korur Fincancı'nın gözaltına alınması ve onun üzerinden TTB’ye yönelik saldırılar demokrasi görüntüsü değildir. Asla kabul edilemez!'' dedi.

 

MHP'Lİ İSMET BÜYÜKATAMAN'DAN CHP'Lİ ÖZGÜR ÖZEL'E SERT TEPKİ

 

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, şerefli Türk ordusuna alçakça ve PKK ağzıyla “kimyasal silah” iftirası atan ve gözaltına alınan Şebnem Korur Fincancı’ya “demokrasi” kılıfıyla sahip çıkmakta gecikmemiş. CHP bir kez daha, hekim önlüğü altında adeta terör örgütü militanlığı yapan TTB Başkanı’nın ve terör örgütü PKK’nın ortaya attığı iftiraların utanmadan “ifade özgürlüğü” olduğunu söylemiş ve Türkiye düşmanlarını savunmuştur.

 

SİZİN İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ ANLAYIŞINIZ TERÖR YANDAŞLARINA SAHİP ÇIKMAK MIDIR?

 

Sayın Özgür Özel! Türk Silahlı Kuvvetleri kimyasal silah kullandı diye şerefli Türk askerine iftira atmanın, düşmana kapı aralamanın, terör örgütü propagandası yapmanın neresi ifade özgürlüğüdür? Şebnem Korur Fincancı’nın evinde yapılan aramada ele geçirilen örgütsel yayınlar ve kalaşnikof mermileri hangi demokrasi anlayışına sığmaktadır? CHP’nin ifade özgürlüğü ve demokrasi anlayışı, eli silahlı zihni ipotekli terör yandaşlarına sahip çıkmak mıdır?