MHP'li Büyükataman: Bunalan Muhalefet Çıkmaza Girdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sorduğu sorulara cevap veremeyince bunalan muhalefet temsilcilerinin, kirli ittifaklarını Türk Milletinden gizlemek için çare aradığına dikkat çeken MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, çareyi MHP üzerinden algı oluşturmaya çalışmakta bulan muhalifleri, gördükleri rüyadan Türk Milletinin uyandıracağını söyledi.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'NİN MUHALEFETE SORULARI

 

Kendisine her şeyin sorulabileceğini açıklayan Kemal Kılıçdaroğlu'nu köşeye sıkıştıran soruları peş peşe soran MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Sayın Kılıçdaroğlu, madem bu kadar geniş gönüllü ve hazır cevapsın, o zaman hodri meydan. PKK, 1978 yılında, Diyarbakır’ın Lice İlçesi’nin Fis Köyü’nde birinci sözde kongresinde, Marksist-Leninist çizgide büyük Kürdistan’ın kurulmasını hedef olarak belirlemişti. Sayın Kılıçdaroğlu, dört parçalı büyük Kürdistan’ın kurulmasından yana mısın, değil misin? Açıkla. Terörist Demirtaş’ın annesini ziyaret etmeyi düşünüyorsan, hemen arkasından Şanlıurfa’ya geçip İmralı canisi Abdullah Öcalan’ın ailesini de ziyaret edip onlarla hasret gidermeyi planlıyor musun? 28 Şubat 2022 tarihinde yuvarlak masa etrafında buluştuğun zillet ortaklarına bağımsız büyük Kürdistan’a taraftar olup olmadıklarını sorup onların gerçek niyetini, kafalarının içinde saklı duran kanaatlerini öğrenmeyi aklından geçiriyor musun?'' demişti. 

 

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin sorduğu sorulara hala cevap veremeyen muhalefetin durumu hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

MHP'Lİ BÜYÜKATAMAN'DAN  ÇIKMAZDAN KURTULMAK İÇİN ÇARE ARAYAN MUHALEFETİN DURUMU

 

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin sorduğu sorulara cevap veremeyince bunalan muhalefet temsilcilerinin, içinde bulundukları çıkmazı örtbas etmek için çare aradıklarına dikkat çeken MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Terörist Demirtaş’ın ve Kandil’in sözcülerinin avukatlığını yapmakta bir beis görmeyen Kemal Kılıçdaroğlu, son grup toplantısında MHP’nin barajı geçemeyeceğini ima ederek haddini aşmış ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin sorduğu haklı sorulardan kaçmaya çalışmıştır. Ayrıca gökkuşağı ittifakı ortaklarından Deva Partisi’nin bir milletvekilinin, MHP’nin barajı geçemeyeceğini söylemeside göstermektedir ki; zillet ortakları içinde bulundukları rezil durumun üzerini örtmek ve giriştikleri kirli ittifakı milletten gizlemek için çırpınmaktadırlar.'' dedi.

 

MHP'NİN BARAJ SORUNU OLMADIĞINI TÜRK MİLLETİ GÖSTERECEK

 

Seçim Kanunu Değişikliği Teklifi ile hesapları bozulan muhalefet partilerinin, iz azdırarak baraj sorunu olmayan MHP üzerinden algı oluşturmaya çalıştığına dikkat çeken MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, ''Yapacak iş ve millete verecek hesap bulamayan 6’lı ganyan masasının ortakları da çok iyi bilirler ki; MHP’nin baraj diye bir sorunu yoktur. MHP’nin baraj altı kalacağını hayasızca iddia eden hayalperestleri daldıkları rüyadan Aziz Türk Milleti uyandıracaktır. Kendilerine tavsiyemiz; her fırsatta teröristlere özgürlük istemeyi, masa altına teröristleri saklamayı bırakıp millete kulak vermeleridir. Zira milletimiz nazarında artık terörün yedek kulübesi olmaktan başka bir vasıfları kalmadığı apaçık ortadadır.'' dedi.