MHP'li Kaba'dan Hırçınlaşan Muhaliflere Siyasi Ömür

Ak Parti ve MHP'nin Seçim Kanunu Değişikliği Teklifi ile oyunları bozulan muhalif ittifak temsilcilerinin hırçınlaşması konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, Bermuda şeytan üçgeninde yer alanların başını çektiği ihanet komisyonunun siyasi ömrüne süre biçti.

 

SEÇİM KANUNU DEĞİŞİKLİĞİ TEKLİFİ MUHALİFLERİ HIRÇINLAŞTIRDI

 

CHP, İyi Parti, Saadet Partisi, Gelecek Partisi, Deva Partisi ve Demokrat Parti'nin bir araya gelerek oluşturduğu muhalif ittifak, bitmek tükenmek bilmeyen Yuvarlak Masa toplantılarına devam ederken, Cumhur İttifakı'nın yeni hamlesi karşısında şaşkına döndü. Ak Parti ve MHP'nin TBMM'ye sunduğu Seçim Kanunu Değişikliği Teklifi, artık oylardan faydalanarak fazla Milletvekili çıkarmanın hayalini kuran küçücük Muhalefet Partilerinin oyunlarını ve ezberlerini bozdu. 

 

Gözle görülür hiçbir projeleri olmadığı halde, sadece Cumhur İttifakı'nı iktidardan indirmek üzere kendilerini şartlandıran muhalif ittifakın temsilcilerinden bazıları, oyunlarını bozan Cumhur İttifakı'nın karşısında olan Furkan Vakfı'nın devlete başkaldırmasına bile alkış tutmaya başladılar. 2023 seçimlerine yönelik umutlarını yavaş yavaş kaybeden muhaliflerin, kendilerini bekleyen hezimetin verdiği hezeyanla sağa sola saldırması konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, şeytan üçgeni içerisinde yer alan CHP-İP-HDPKK’nın başını çektiği zillet ittifakı'nın siyasi ömrü konusunda süre verdi. 

 

MHP'Lİ YAŞAR KABA'DAN HIRÇINLAŞAN MUHALİF İTTİFAKA SİYASİ ÖMÜR SÜRESİ

 

Ak Parti ve MHP'nin Seçim Kanunu Değişikliği Teklifi ile oyunları bozulan muhalif ittifak temsilcilerinin hırçınlaşması konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Uzlaşma noktası yalanını yaşamakta olan Zillet güruhunun, yuvarlak ortak masa etrafında kurdukları ihanet komisyonu, birbirinin yanından gelip geçen gölgeler gibi etkisiz, ruhsuz ve karanlık bir oluşumdan başka bir şey değildir. Bermuda şeytan üçgeni içerisinde yer alan CHP-İP-HDPKK’nın başını çektiği, kukla zihniyetli beyinlerden teşkil parti başkanları eşliğinde, sayıları artarak altı benzemezin teşmili şeklinde genişleme çabaları ortadadır. Her alanda ciddi, somut hiçbir planı ve projesi olmayan bu kirli şer zihniyetlerinin, koca bir millete hakaret ederek geçen siyasi ömürleri, yanlış oyunlar içerisinde dolaştıkları süre kadar olacaktır. Bakıp göreceğiz.'' dedi.