Türk Siyasetine Damga Vuran Devlet Bahçeli Modeli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin liderliği hakkında daha önce dört kitap yazan ve Akademisyen Kardeşler olarak bilinen Ege Üniversitesi Çeşme Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilgehan Gültekin ve kardeşi Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tuba Gültekin, 'Türk Siyasetinde Toplumsal Vicdan Liderliği: Devlet Bahçeli Modeli' isimli beşinci kitabı yazarak, Genel Başkan seçilişinin 23. yıldönümünde MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye hediye ettiler.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'NİN 500 LİDERLİK ÖZELLİĞİ

 

Akademisyen Kardeşler'in 'Türk Siyasetinde Toplumsal Vicdan Liderliği: Devlet Bahçeli Modeli' isimli kitabında, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Türk halkı ile olan iletişimi, toplumsal vicdan modeli ile anlatıldı. Devlet Bahçeli'nin 23 yıllık Genel Başkanlığının dönüm noktalarını, halk ile kurduğu iletişim bağlamında irdeleyen Akademisyen Kardeşler, özgün bir siyasal iletişim modeli sundu. Kitapta; coronavirüs ile mücadele sürecinde, Devlet Bahçeli'nin gösterdiği liderlik de ayrıntılı olarak değerlendirildi. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın'ın takdim yazısını hazırladığı 3 bölüm ve 300 sayfadan oluşan kitapta, MHP Lideri Bahçeli'nin 500 Liderlik özelliği detaylarıyla anlatılıyor.

 

MHP LİDERİNİN SON DÖNEMDE SİYASETE DAMGA VURDUĞU KONULAR

 

Devlet Bahçeli Modeli isimli kitapta, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin özellikle zor zamanlarda, halkın yanında duran ve halk ile birlikte yürüyen liderliği, bir insani duruş olarak, siyasal iletişim perspektifinde irdelendi. Devlet Bahçeli’nin, toplumu kucaklayan ve sahiplenici liderliği, siyasal kariyerindeki dönüm noktası olan somut olaylar ile anlatıldı. Akademisyen kardeşler, Devlet Bahçeli liderliğinin, halk ile bütünleştiği noktaları, inandırıcı ve güvenilir liderlik modeli ile açıkladı. Son dönemlerde siyasete damga vuran; Şartlı Ceza İndirimi Yasası, Kadına Dönük Şiddetle Mücadele konusunda MHP'nin toplumsal liderliği , göçmen çocuklar için Bahçeli’nin öncülük ettiği göçmen kreşi, Coronavirüs salgınıyla mücadele ve toplumsal hassasiyet oluşturan diğer konular, Devlet Bahçeli’nin toplumsal vicdan liderliği kapsamında anlatıldı.