MHP'li Öztürk'ten MHP Oylarına Yönelik Uyarı

MHP'nin oyunu düşük gösterme gayretinde olan anketçilerin algı oluşturarak Cumhur İttifakı'nı yıpratmayı hedeflediklerine dikkat çeken MHP MDK Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Türkiye'deki yükselen milliyetçiliği MHP'den uzaklaştırıp İP'e kanalize etmeye çalışan üst aklın oyunlarına karşı mücadele etmeye devam edeceklerini söyledi.

 

MHP'NİN OYUNU DÜŞÜK GÖSTEREN ANKETLERİN AMACI CUMHUR İTTİFAKI'NI YIPRATMAKTIR

 

Ölçülüyor, biçiliyor, Matematiksel hesaplar yapılıyor ve kime sorulduğu belli olmayan anketler havada uçuşuyor. Hem de her gün onlarcası. Kamuoyunu yönlendirmeyi ve algı oluşturmayı amaçlayan bu anketlerin hepsinde de hedef belli: Cumhur İttifakını yıpratmak! Çünkü ülkede milliyetçi uyanış, yerli ve milli siyaset, dış güçlere boyun eğmeyen devlet yapısı Cumhur İttifakı sayesinde tesis edildi. MHP'nin oy oranını akıl almaz, mantığa uymaz rakamlarda gösteren bu anket şirketlerinin okyanus ötesi bağlantılarını, “Pensilvanya-Kandil-İmralı” kokan yorumlarını okudukça, ne denli uyanık olmamız gerektiğini bir kez daha anlıyorum.

 

YÜKSELEN MİLLİYETÇİLİĞİ MHP'DEN UZAKLAŞTIRIP İP'E KANALİZE ETMEYE ÇALIŞIYORLAR

 

Nitekim Türk Milletinin milliyetçi uyanışını, MHP’den uzaklaştırıp İP’e kanalize etmeyi amaçladığı ayan beyan ortada olan anketler, İP gibi kökü, ucu, temeli nerede olduğu şüpheli bir partiyi, MHP’nin alternatifi, Milliyetçi-Ülkücü bir parti olarak lanse etmeye çalışmaktadır. Ülkede yükselen milliyetçiliği kendi istedikleri yöne devşirmek için buna ihtiyaçları var! 15 Temmuz’dan kısa bir süre önce, “tarla kongrelerinde” MHP’yi ele geçiremeyen “üst aklın” milliyetçi oyları, “devşirme partiler” eliyle geçirme oyunlarının tezahürüdür bu yaşananlar…

 

YOLUMUZDAN AYRILMADAN MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

 

Türk Milleti, yaşanan tüm zorlu süreçlere rağmen ferasetini ortaya koyacak iradeye sahiptir. Bu irade, 100 yıl önce manda ve himaye fikrini katiyetle reddeden, “Milletin bağımsızlığını, yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır” diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün iradesidir. Yıllar öncesinde, Ülkücü abilerimizin ortaya koymuş oldukları o çelikten iradeyle yolumuzdayız ve ayrılmadan mücadelemizi sürdüreceğiz: “Ne ABD ne Rusya ne de Çin, Her şey Türk’e göre, Türk tarafından, Türk için…” Ne mutlu Türk’üm diyene.