MHP'li Erdem'den Şırnak'tan Milletvekili Çıkarma Sözü

MHP'nin Türkiye genelinde devam ettirdiği Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları kapsamında, Şırnak'ın İlçelerinde düzenlenen programlara katılan MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, özellikle son beş yıldır Şırnak'ta özveriyle çalışan MHP'nin, Şırnak İlinden bir Milletvekili çıkaracağını söyledi.

 

MHP ŞIRNAK İL TEŞKİLATI'NIN ANLATMA VE AYDINLATMA TOPLANTILARI

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla yurt genelinde uygulamaya konulan Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları kapsamında, MHP MYK üyesi Mehmet Beşir Tatar, MHP MDK Üyesi Özmen Alp Giray Erdemir, MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, MHP Şırnak İl Başkanı Halil Tatar ile birlikte, Şırnak'ın İdil, Cizre, Silopi ve Beytüşşebap ilçelerinde düzenlenen programlara katılan MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, karış karış gezdiği ilçelerde tüm resmi kurumlara, Muhtarlara, esnaflara, güvenlik korucularına, kanaat önderlerine ve evlere ziyaretlerde bulunarak, vatandaşların sorunlarını dinleyip çözüm önerilerini sundu.

 

ARZU ERDEM: ŞIRNAKLILAR MHP VE CUMHUR İTTİFAKI'NA GÜVENİYOR

 

MHP Şırnak İl Başkanlığının düzenlediği Anlatma ve Aydınlatma Toplantılarında partililer ve vatandaşlarla buluşan MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Şırnak'ın terörden en çok etkilenen iller arasında olduğunu hatırlatarak, PKK terör örgütünün katliamlar yaptığı, teröristlerin yol kestiği, esnafların kepenk kapattığı ortamdan devletin ve güvenlik güçlerinin verdiği olağanüstü gayret sayesinde çıkılarak bölgeye huzur geldiğini söyledi. FETÖ hain darbe girişiminin yapıldığı 15 Temmuz gecesinde MHP Genel Merkezi'nin tüm ışıklarını yakarak darbecilere meydan okuyan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, darbecilere karşı direnme noktasında Türk Milletine önderlik ettiğini hatırlatan Arzu Erdem, FETÖ'nün desteklediği siyasi partilere, terörist leşi kaldıran Milletvekillerinin partilerine ve oluşturdukları ittifaklara artık güvenmeyen Şırnaklıların, bölgeye huzur getiren Devletine, Cumhur İttifakına ve MHP'ye güvendiğini söyledi.

 

ARZU ERDEM: ŞIRNAK’TAN MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAĞIZ

 

Türkiye'nin her bölgesinde çalışmalarını sürdüren MHP'nin Şırnak ilinde yaptığı özverili çalışmalarının önemine dikkat çeken MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, ''Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla, uzun yıllardan beri Şırnak'ta çalışıyoruz. Mehmet Beşir Tatar, Halil Tatar, İlçe Başkanlarımız ve Kadın Kollarımız, özellikle son beş yıldır destansı çalışmalara imza attı. Rabbim hepinizden razı olsun sağ olun var olun. Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları kapsamında vatandaşlarımızla buluştuğumuz bu toplantılarda ülke ve bölge sorunlarını dile getiriyoruz. Aslında sizlere çok anlatmaya gerek yok. Şırnaklılar ne yaşadığını çok iyi biliyor. 10 sene önce burada çekilen cefayı,buradaki zorlukları Türk bayrağını dalgandırmanın ne kadar zor olduğunu paçavralar arasında elbetteki sizler çok daha iyi biliyorsunuz. Ziyaretlerimizde, vatandaşlarımızın MHP ve Cumhur İttifakı'na olan teveccühünü görüyoruz. Allah'ın izniyle bugünkü mücadelemiz devam edecek. Bu mücadeleyi biz öyle bir şeyle taçlandırıcağız ki, Liderimize Şırnak’tan bir Milletvekili hediye edeceğiz.'' dedi.