Yıldıray Çiçek Bazı MHP'li ve Ülkücüleri Hedef Aldı

16.02.2021 tarihinde kaleme aldığı ''Mücadelesiz sıfat, sadakatsiz hayat!'' başlıklı köşe yazısına atıfta bulunarak, sosyal medya hesabından yeni yaptığı paylaşımlarda MHP ve Ülkücü Hareket'in içinde yer alan bazı kişileri isim vermeden hedef alan MHP Genel Başkanı Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek, MHP ve Ülkücü sıfatını taşıyıp makam sahibi oldukları halde davasına sosyal medyadan yapılan saldırılara hiç sesini çıkarmayanlar hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

 

MHP VE ÜLKÜCÜLERİN SOSYAL MEDYADA ZAYIF KALMASI

 

Küreselleşen ve Dijitalleşen dünyada siyasetin önemli bir kısmının sosyal medyadan yapıldığı ortamda, 6+1 muhalif ittifakta yer alan siyasi parti mensuplarının, Sol Cenahın ve terör örgütlerinin aktif olarak katıldığı sosyal medya mecralarında Cumhur İttifakı taraftarlarının zayıf kaldığı bir gerçektir. 

 

Ömürleri mücadeleyle geçen Türk Milliyetçilerinin sosyal medya mecralarında zayıf kalmasının nedeni nedir? Ne yazık ki, bırakınız bir iki satır yazı yazmayı, kendisini takip eden Ülküdaşını takip etmekten geri duran on binlerce kişi var. Binlerce Ülkücünün takip ettiği bir makam sahibi bir Ülkücü ya da MHP'linin, kendisini takip edenlerden sadece 10 ile 200 kişiyi takip etmesinin bir izahı var mıdır? MHP Genel Merkezi'nin gündem konularından sadece bir ikisini paylaşıp kendi fikrini hiç yazmamak, Davasına, Partisine ve Liderine yapılan saldırılara hiç cevap vermemek, sahiden mücadele etmek midir?

 

Bu soruları çoğaltmak mümkündür. MHP ve Ülkücü Hareket mensuplarının sosyal medya mecralarında zayıf kalması konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkanı Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek, isim vermeden zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

 

ÇİÇEK'İN MHP VE ÜLKÜCÜ HAREKET'TE YER ALAN BAZI İSİMLER HAKKINDA DEĞERLENDİRME

 

MHP ve Ülkücü Harekette bazı şahısları ibretle takip ediyorum. Bunlar sıfat taşırken, koltuk işgal ederken, maddi kazanç elde ederken tazı gibi hızlı, mücadeleye gelince hayatları Sloth tarzıdır. Bunlar liderine, partisine, davasına her cepheden saldırı olur kılını kıpırdatmaz. Savunmaya, korumaya, mücadele etmeye bir twit atacak kadar takatleri yoktur. Niye yoktur? Genellikle bunlar “Herkes iyi olur, sen kötü olursun” şeklinde akıl dağıtan ve dağıtanlarla oturup kalkan tiplerdir.“Evliyim, çoluğum çocuğum var, geleceğim var” gibi de tuhaf zırhları vardır. Sanki mücadele edenlerin ailesi kumdan, çocukları oyuncaktan, gelecekleri de hayaldendir. 

 

BOZKURTLARI SOKMAYA ÇALIŞAN ZEHİRLİ YILANLARA KARŞI MÜCADELE ETMEYENLER

 

“Bana dokunmayan yılan bin yaşasın” düşüncesiyle Bozkurtları sokmaya çalışan zehirli yılanlara karşı hayatta mücadele etmezler. Genellikle “Şimdi moralimi bozacak bir şey yazarlar ne gerek var” diye düşünürler. Mücadele edenin bir yazısını, bir twitini de “Aman şimdi bunun yüzünden bana da bulaşırlar” düşüncesiyle asla paylaşmazlar. Bugünü kurtardıysa, “Yarına bakarım” diye güne uyanmayı düşünürler hep… Kimseyi düşman edinmezler ama dostları da kim belli olmaz.

 

MHP VE ÜLKÜCÜ SIFATINI TAŞIDIĞI HALDE MİSAFİR GİBİ DAVRANANLAR

 

MHP ve Ülkücü Hareketin sayesinde maddi kazanım elde ederler, sıfatını, itibarını taşırlar ama tüm davranışları “Biz geçerken uğradık, fazla kalmayacağız ” şeklinde misafir duruşudur. O yüzden ortalık yansa-yıkılsa dönüp yangın nerede, neresi yıkılmış diye bakmazlar. Umurunda olmaz bunlar için… “Az kıpırda, az mücadele et” diyenlerin nasihatleri de bir kulağından girer, öbüründen çıkar. Çünkü hiç duymak istemedikleri cümlelerdir bunlar.

 

TAŞIDIĞIN SIFATIN HAKKINI VERİP MÜCADELE ET

 

Taşıdığınız sıfatları, işgal ettiğiniz koltukları bir kez daha düşünün. Nasihat sevmeyen arkadaşlar… Taşıyorsan bir sıfat, oturuyorsan bir koltukta ölümüne mücadele edin. Çünkü içinde bulunduğunuz adı üstünde Milliyetçi ve Ülkücü Hareket…