MHP'li Bülbül: Patronunuz Kim Hala Anlamadınız mı?

Birbirine karşı üstünlük kavgaları sürerken, CHP'nin sağlık çalışanlarına şiddet olaylarının araştırılması için TBMM'yi acil toplantıya çağırması üzerine iyice birbirine düşen 6+1 muhalif ittifaktaki siyasi partilerin durumu hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, CHP ve İyi Parti'ye, ''İP’in ucunun kimde olduğunu hâlâ anlamadınız mı?'' sorusunu yöneltti.

 

6+1 MUHALİF İTTİFAKTA İŞLER KARIŞTI, BİRBİRİNE DÜŞTÜLER

 

Son yıllarda Hükümete ve Devlete karşı provokatif eylemleriyle sık sık gündeme gelen Türk Tabipler Birliği ile istişare ettiklerini açıklayan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, TBMM'ye sunduğu dilekçe ile Sağlık çalışanlarına şiddet olaylarının araştırılmasına yönelik genel görüşme talebiyle, TBMM'yi 1 Ağustos 2022 tarihinde olağanüstü toplantıya çağırdı. 

 

PKK ve HDP'yi savunduğu bilinen Şebnem Fincancı'nın başkanlığındaki TTB ile istişare ederek TBMM'yi acil toplantıya çağıran CHP, HDP'nin ''Bize danışmadan karar aldıkları için reddediyoruz'' açıklaması üzerine şok yaşadı. Çünkü, CHP ve İyi Parti'nin Milletvekili sayısı, HDP'siz TBMM'de toplantı gerçekleşmesine yetmiyordu. 

 

HDP tarafından Meral Akşener'e hakaretler edildiğinde, İyi Parti dahil 6'lı muhalif ittifaktaki siyasi partilerin hiçbirinden ses çıkmamıştı. HDP, şimdi de kendilerine danışılmadığı gerekçesiyle CHP'nin toplantı çağrısını reddetti. Gelecek Partisi ve Deva Partisi arasında ittifaktan ayrılıp yeni bir sağ ittifak kurma tartışmalarının yaşandığı ortamda, 6'lı muhalif ittifaka masa altından destek veren PKK'nın siyasi uzantısı HDP, ortaklarına resmen ''Yuvarlak Masa'nın esas patronu benim'' mesajı verdi.

 

6+1 muhalif ittifaktaki siyasi partilerin birbirine düşmesi hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, ittifakın ana omurgasını oluşturan CHP ve İyi Parti'ye, ''İP’in ucunun kimde olduğunu hâlâ anlamadınız mı?'' sorusunu yöneltti.

 

MHP'Lİ MUHAMMED LEVENT BÜLBÜL'DEN MUHALEFETE DEĞERLENDİRME VE SORULAR 

 

PKK ve FETÖ sevici Türk Tabipler Birliği'nin kara propagandasından sorumlu CHP'li Özgür Özel sağlık çalışanlarımızın yaşadığı sıkıntıların çözümü için atılan adımları görmezden gelip TBMM’yi kara propagandaya alet etmektedir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Beni Türk hekimlerine emanet ediniz." vecizesiyle hiç bir şekilde bağı ve karşılığı olmayan bugünkü TTB yönetimi ve başkanı Fincancı, Atatürk'ün manevi şahsına ve ilkelerine düşmanlık eden bir zihniyete sahiptir.

 

CHP TÜRKLÜKLE ALAKASI KALMAYAN ZİHNİYETİ SAVUNUP BİRLİKTELİK YAPIYOR

 

Türk Tabipler Birliğini adeta işgal eden Şebnem Fincancı ve temsil ettiği zihniyet; sözde ermeni soykırımını ve bölücü terör örgütünün gerçekleştirdiği hendek-çukur olaylarını savunmuş, terör örgütü PKK elebaşı APO’ya özgürlük istemiştir. CHP işte bu zihniyetle beraberdir. Kaçak FETÖcülerin kanalında boy gösteren TTB başkanı Fincancı ile birlikte PKK'lı yayın organlarına ödül verme yarışına giren Özgür Özel, ihanet odağı haline gelen, Türklükle herhangi bir ilgi ve alakası olmayan TTB'yi savunmak ancak bugünkü CHP zihniyetine yakışır.

 

HDP'DEN TBMM'Yİ ACİL TOPLANTIYA ÇAĞIRAN CHP'YE RED

 

TTB’den aldığı talimatla TBMM’yi 1 Ağustos’ta toplantıya çağıran CHP; Gazi Meclisimizi ihanete teşne olanların uğraş ve propaganda alanı haline getirmeyi amaçlamakta ve bununla birlikte sağlık çalışanlarımızı istismar etmektedir. Öte yandan CHP’nin olağanüstü toplantı çağrısına gizli ortağı HDP’den yanıt gelmiştir. HDP Grup Başkanvekili CHP’nin kendilerine danışmadığı ve uygun olup olmadığını sormadığı için CHP’nin 1 Ağustos’taki toplanma taleplerini reddettiklerini söylemiştir.

 

HDP MUHALEFETİN PATRONU OLDUĞUNU İLAN ETTİ

 

Bu açıklama zillet ittifakı açısından sıkıntılı bir durumdur. Zira Anayasa’nın 93. ve İç Tüzüğün 7.m. gereği Genel Kurulun tatil veya ara vermede toplantıya çağrılması için 120 mv'nin imzası yeterli olsa da toplantının gerçekleşmesi için 200’den fazla mv ile toplanması gerekir. Yani; 134 milletvekili olan CHP ile 37 milletvekili olan İP’in toplam mevcudu genel kurulun açılması için yeterli değildir. İşte tam bu anda ipin ucunun kimde olduğu ortaya çıkmakta ve HDP bu işin Patronu Benim! mesajını başta CHP olmak üzere cümle aleme vermektedir. Milletimiz bu tabloyu iyi değerlendirmelidir. Zilletin vadettiği Türkiye, vadettiği demokrasi budur!

 

İP'İN UCUNUN KİMDE OLDUĞUNU HALA ANLAMADINIZ MI?

 

Şehitlerimizin acısıyla kavrulduğumuz bu günlerde HDP’nin ve TTB’nin muhalefeti rehin aldığı, vesayet altına aldığı bir Türkiye! Şimdi Özgür Özel varın HDP’ye sırtını sıvazlayıp ikna edin! Bakalım daha ne kadar zillete gömüleceksiniz? CHP’lilere ve İP’lilere soruyorum: İP’in ucunun kimde olduğunu hâlâ anlamadınız mı? Ama emin olun aziz milletimiz bu pespayelikleri görmekte ve hakkınızı vermek için gün saymaktadır.