Edirne Ülkü Ocakları Başkanlığı'nda Bayrak Değişimi

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Edirne Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini yürüten Salih Zileli'nin yerine Ufuk Çapkur'un atandığını açıkladı. 

 

EDİRNE ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANLIĞI'NDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

 

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ülkü Ocakları Edirne İl Başkanlığı’na Ufuk Çapkur atanmıştır. Yeni görevinde muvaffakiyetler diler, görevini devreden Salih Zileli’ye ve geçmiş dönemlerde Ülkü Ocakları Edirne İl Başkanlığı yapan tüm ülküdaşlarımıza teşekkür ederim.'' dedi.

 

EDİRNE ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANLIĞI'NA ATANAN UFUK ÇAPKUR'UN AÇIKLAMASI

 

Edirne Ülkü Ocakları Başkanlığı'na atanan Ufuk Çapkur, göreve getirilmesiyle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım tarafından; Türk İslam ülküsü ilahi kelimetullah davamızın bir neferi olarak  Edirne Ülkü Ocakları Başkanlığına atanmış bulunmaktayım. Yıllardır bir çok kademesinde görev yapmış olduğum Ülkü ocakları başkanlığına atanmanın onurunu şerefini yaşamanın mutluluğu içerisindeyim. Bugüne kadar Edirne Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini layığı ile yerine getiren bayrağı hiç bir şekilde lekelemeyen ve kutlu davamıza hizmet amacıyla hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan geçmiş dönem Ocak başkanlarımız ve yönetimlerine hizmetlerinden ötürü teşekkür ederim. Biz de bu minvalde bizden sonrakilere aldığımız sancağı şanına yakışır bir şekilde devredebilme düsturu içinde çalışacağız. Ülkü ocakları kurulduğu günden bugüne Türk gençliğinin en büyük teşkilatı olmuş  bünyesinde milyonlarca vatan evladı yetiştirmiş köklü bir kurum, milli bir okuldur. Ülkü ocakları milli ve manevi değerlerimize haiz, vatan ve millet sevgisi ile mücehhez yüreklerin toplandığı kutlu bir çatı olarak yarım asırı aşkındır  Türk milletinin hizmetindedir. Davamız haktır zaferimiz muhakkaktır diyerek çıktığımız bu kutlu mücadelede Allah yar ve yardımcımız olsun. Edirnemizin yiğit ve vefakar bozkurtları iffet abidesi asenaları Ve kıymetli Ülküdaşlarımızla birlikte sancağımızı daha yukarılara taşımak en önemli vazifemiz olacaktır. Güzel temennilerde bulunan başarılar dileyen tüm ülküdaşlarıma teşekkür ederim.'' dedi.

 

 

KIRKLARELİ ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANLIĞI'NA ZİYARET

 

Edirne Ülkü Ocakları Başkanlığı'nda gerçekleştirilen Bayrak değişimi törenine katıldıktan sonra Kırklareli Ülkü Ocakları Başkanlığı'nı ziyaret eden Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, ''Ülkü Ocakları Kırklareli İl Başkanlığımızı ziyaret ederek ülküdaşlarımızla sohbet ettik. Geleceğimizin teminatı gençlerimiz Ülkü Ocakları’nda yetişiyor. Ülküdaşlarımıza çalışmalarında başarılar dilerim.'' dedi.