Bakan Soylu'dan Kırklareli Ülkü Ocakları ve MHP'ye Ziyaret

Bir dizi programa katılmak üzere Kırklareli'ye gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kırklareli Ülkü Ocakları Başkanlığı, MHP Kırklareli İl Başkanlığı ve Ak Parti Kırklareli İl Başkanlığı'na yaptığı ziyaretlerde, ülke gündemine dair önemli mesajlar verdi.

 

İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU'DAN KIRKLARELİ ÜLKÜ OCAKLARI'NA ZİYARET

 

Kırklareli Ülkü Ocakları Başkanlığı'nı ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Teşkilat binası girişinde Kırklareli Ülkü Ocakları Başkanı İbrahim Yücepur ve İlçe Ocak Baskanları tarafından 16 Türk Devleti Bayrağı eşliğinde karşılandı. Çay ikramı sırasında Ocak Başkanları ile Türk Gençliği üzerine sohbet eden Bakan Soylu'ya çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunan Başkan Yücepur, Bakan Soylu'ya Ülkü Ocakları'nın hazırladığı Odak 2023 ve Türk Büyükleri Okuma Serisi ile tesbih hediye etti. 

 

Ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Başkan Yücepur, ''İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Beyefendi Ülkü Ocakları Kırklareli İl Başkanlığımızı ziyaret ettiler. Sayın Bakanımıza Türk Gençliğine yönelik yapmış olduğumuz çalışmalardan bahsettik. Sayın Bakanımıza teşekkür ederiz.'' dedi.

 

İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU'DAN ZİYARET AÇIKLAMASI

 

Kırklareli Ülkü Ocakları Başkanlığı'nı ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ''Kırklareli Ülkü Ocakları'nda, millet ve medeniyet değerlerimizin kuşaktan kuşağa aktarılması için gayret gösteren; ülkemizin güçlü yarınları için heyecanlı, ülkesine ve Milletine sevdalı gençlerimizle bir araya geldik.'' dedi.

 

İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU'DAN ÖNEMLİ MESAJLAR

 

Bir dizi programa katılmak üzere Kırklareli'ye gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kırklareli Ülkü Ocakları Başkanlığı, MHP Kırklareli İl Başkanlığı ve Ak Parti Kırklareli İl Başkanlığı ziyaretlerinde ülke gündemine dair önemli mesajlar verdi.

 

Türkiye'yi milli düşünenlerin yönetemeyeceğini iddia eden Küresel güçlerin ve yerli işbirlikçilerinin tüm oyunlarına rağmen, Türkiye'yi 2002 yılı başından itibaren Ak Parti'nin sonrasında ise Cumhur İttifakı'nın yönettiğini hatırlatan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ''Bu ülkede yapılamayacak her şeyi 'beceremezsiniz, gerçekleştiremezsiniz, yapamazsınız' dedikleri her şeyi Allah'ın izniyle 21. asrın başından beri gerçekleştiriyoruz. Direnç göstermeseydik, bizim burnumuzu dahi Doğu Akdeniz'e sokturmazlardı.  6-8 Ekim olaylarına teslim olmayarak, 15 Temmuz darbesine karşı koyarak, bugün Doğu Akdeniz ve Karadeniz'de kendi anlayışını ortaya koyan enerji arayan bir ülke olduk. Her 10 yılda bir darbe yapılan Türkiye'de sindirilmeye çalışılan Türk Milleti artık korkularını yenmiştir. Bu ülkede 'siz Ayasofya'yı açamazsınız, Ayasofya'yı açarsanız bize karşı başkaldırışınızdır' dediler, ama açtık. Otomobil ve uçak üretmek isteyenin feleğini ters çevirmişlerdi ama şimdi üretiyoruz.'' dedi.

 

CUMHUR İTTİFAKI'NIN İRADESİYLE TÜM ENGELLERİ BİRER BİRER AŞIYORUZ

 

Cumhur İttifakı'nın iradesiyle tüm engelleri birer birer aştıklarını belirten İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ''Türkiye'yi  Amerika ve Avrupa'ya göbekten bağlı bir ülke olarak görmek istiyorlar. Bugün büyükelçilerle masaya oturanlar yine aynısını görüyorlar. Ama bugün Cumhur İttifakı büyük bir inançla bütün engelleri aşarak iradesini ortaya koydu. Eğer bu irade ortaya konulmasaydı, Hakurk'tan Afrin'e kadar terörkoridorunu bugün kurmuşlardı. Bu oyunun arkasında Amerika ve Avrupa var. Biz mücadelemizle, sadece PKK ve FETÖ'yü mağlup etmiyoruz, göbekten onlara bağlı olmamızı isteyen Amerika ve Avrupa'yı, Recep Tayyip Erdoğan'la, Devlet Bahçeli'yle, Cumhur İttifakı'yla birlikte yeniyoruz. 21. yüzyılın tamamının alt yapısını gerçekleştirdik. Şimdi yeni başlıyoruz, koşmak zamanı. Göreceksiniz Cumhur ittifakı olarak, Ak Parti, MHP ve BBP ile öyle bir yolculuk ortaya koyacağız ki sadece ülkemizin değil etrafımızdaki coğrafyaya biçtikleri o makus tarihi alt üst edeceğiz.'' dedi.

 

2023 SEÇİMLERİNE ÇOK ÇALIŞARAK HAZIRLANACAĞIZ

 

Türkiye'nin ve Türk Milletinin Cumhur İttifakı'nın yönetimine her zamankinden daha çok ihtiyacı olduğunu hatırlatarak, 2023 seçimlerine çok iyi hazırlanılması gerektiğine dikkat çeken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Gelecek nesillerimizin önüne güçlü bir Türkiye, büyük bir Türkiye'yi, bütün riskleri alarak bırakmak zorundayız. Çok çalışmak zorundayız. 2023 seçimlerinde adım adım her yere gireceğiz. Adım adım herkese anlatacağız, adım adım bu ülkeyi nerelerden getirdiğimizi, nerelere getireceğimizi, gelecekte neler yapacağımızı dün Türkiye'nin hangi hallere sokulması lazım geldiğine müsaade etmediğimizi boyun eğmediğimiz, bel bükmediğimizi anlatmaya çalışacağız. Türlü türlü zorluklarla karşılaştığımızı ama masalara oturup bu ülkenin özgürlüklerini bu ülkenin bağımsızlığını birilerine peşkeş çekmediğimizi, makam için mevki için seçimde 3 tane oy almak için bu ülkeyi satmaya çalışanlara, bu ülkeyi Amerika'ya havale etmeye çalışanlara fırsat tanımadığımızı, bu ülkenin kendi kaynakları ile beraber büyüyeceğini onlara anlatmalıyız." dedi.