MHP'li Ersoy: Köpek Balığına Yapışan Küçük Balık Değiliz

Suriye'ye harekat yapmak isteyen Türkiye'yi tahrik ederek dikkatini dağıtmaya çalışan küresel güçlere ve kullandıkları maşalara uyarılarda bulunan MHP Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Ruhi Ersoy, köpek balığının yanındaki yapışkan küçük balıklara benzettiği küresel maşaları,  Türk Milletinin ezip geçecek kudrette olduğunu söyledi.

 

KÜRESEL GÜÇLER BİR ASIR ÖNCE OYNADIKLARI OYUNU TEKRARLIYOR

 

Bir asır önce kullandıkları maşalarıyla birlikte Osmanlı topraklarını Türkleri Anadolu'dan atmak amacıyla işgal eden küresel güçler, bir asır sonra da aynı amaçla aynı maşalarıyla Türkiye'yi kuşatmaya çalışıyor. Türkiye'nin terör örgütlerini bertaraf etmek ve kurulması planlanan terör devletini engellemek amacıyla Suriye'ye yapacağı harekatı engellemek isteyen küresel güçler; Bir yandan kurduğu askeri üsler ile silah yığını yaptığı Yunanistan'ı Türkiye'nin üzerine salıyor, bir yandan Ermenistan'ı Azerbaycan'ın üzerine salıyor, öte yandan da terör örgütü PKK/YPG ile birlikte Suriye sınırında askeri tatbikat yapıyor.

 

Karabağ Zaferi’ni hazmedemeyerek Azerbaycan topraklarına yeniden saldıran Ermenistan Azerbaycan'ın 50 askeri personelini Şehit ederken, Yunanistan Türk gemisine silahlı saldırıda bulunarak, Suriye'ye harekat yapmak isteyen Türkiye'yi tahrik ederek dikkatini dağıtmaya çalışıyor. Tüm bu gelişmeler üzerine değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Başdanışmanı Ruhi Ersoy, küresel güçlere ve kullandıkları maşalara uyarılarda bulundu.

 

MHP'Lİ RUHİ ERSOY'DAN KÜRESEL GÜÇLERE VE MAŞALARINA UYARI VE HATIRLATMA

 

Türkiye'yi kuşatmaya çalışan küresel güçlere ve kullandıkları maşalara uyarılarda bulunan MHP Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Ruhi Ersoy, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Azerbaycan Savunma Bakanlığı'nın açıklamasına göre 'Ordumuzdan 42, Sınır Teşkilatından 8 askeri personel olmak üzere toplam 50 askeri personel, Ermenistan’ın saldırısında şehit düştü.' Azerbaycanlı kahramanlarımıza Allah'tan rahmet, Azerbaycanımıza baş sağlığı diliyoruz… Can Azebaycan… 104 yıl önce bugün 15 Eylül 1918'de Kafkas İslam Ordusu Bakü'yü kurtardı. Rahmet olsun şühedaya, Selam olsun Nuri Paşa’ya, Enver Paşa’ya Halil Paşa’ya ve dahi yürek ve dava adamı Ahmed Cevad’a. Selam olsun Karabağ'ı yeniden vatan toprağı yapan Azerbaycanlı Kahraman Türk Askerine. Yunanistan, Türkiye’yi; Ermenistan, Azerbaycan’ı tahrik ediyor. Türk Milleti'ni köşeye sıkıştırmak, üzerinde oyun kurmak isteyenler şunu bilmiyorlar ki; ne Türkiye ne de Azerbaycan, sizin gibi 'köpek balığının yanındaki yapışkan küçük balık' değildir. Ezer geçer!'' dedi.