Adana Ülkü Ocakları'ndan Hain Saldırıya Sert Tepki

Adana'nın Yüreğir İlçesi'ndeki Ali Hocalı Mahallesi'nde bulunan mezarlıktaki, 15 Temmuz Şehitleri Ahmet ve Mehmet Oruç kardeşler ile 77 akrabasına ait mezar taşlarının kırılarak tahrip edilmesine tepki gösteren Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, bölücü hainlerin yaptıkları saldırıların beyhude olduğunu ve Türkiye'yi bölmeye güçlerinin yetmeyeceğini söyledi. 

 

HAİNLER NE YAPARSA YAPSIN TÜRK DEVLETİMİZİ BÖLEMEYECEKLER

 

Şehit mezarlarına saldıranların yakalanması için harekete geçen Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''İçerisinde Kahraman Şehitlerimiz Ahmet-Mehmet Oruç ve vatandaşlarımızın da kabirlerinin bulunduğu mezarlığa hainler tarafından gerçekleştirilen çirkin saldırı hepimizi yaralamıştır. Adanamızın mülki idare amirleriyle yaptığımız görüşmelerde bu saldırıyı gerçekleştiren hainlerin en kısa sürede bulunup en ağır şekilde cezalandırılacaklarını belirttiler. Bölücü hainler ne yaparsa yapsınlar Türk Devlet’ini bölemeyeceklerdir. Var olsun Yüce Türk Milleti!'' dedi.

 

BAŞKAN KORKUT GÜNE ŞEHİTLİKLERİ ZİYARET EDEREK BAŞLADI

 

Şehit mezarlarına yapılan saldırılar sonunda güne Şehitlikleri ziyaret ederek başlayan Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, yaptığı açıklamada, ''Dün Adanamızda yaşanan çirkin saldırının arkasına bugün güne Şehitliklerimizi ziyaret ederek başladık. Vatanımız uğruna şehadet şerbeti içmiş Aziz Şehitlerimizin kendileri de aileleri de kabirleri de bizim için değerlidir. Kabirleri nur, mekânları cennet olsun.'' dedi.