Hakan Ural'dan MHP ve 14 Mayıs Seçimi Açıklaması
Haber Detayı
26 Nisan 2023 - Çarşamba 14:38 Bu haber 2467 kez okundu
 
Hakan Ural'dan MHP ve 14 Mayıs Seçimi Açıklaması
Ünlü oyuncu ve sunucu Hakan Ural, MHP ve 14 Mayıs seçimleri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
Hakan Ural'dan MHP ve 14 Mayıs Seçimi Açıklaması

Dünyanın en önemli seçimi olarak tanımlanan 14 Mayıs seçimlerinin kaderini kimin belirleyeceği konusundaki tartışmalara katılarak öngörülerde bulunan Ünlü oyuncu ve sunucu Hakan Ural, terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin belirleyeci olacağı yönündeki iaddialara tepki göstererek, MHP'nin oyları hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

HAKAN URAL'IN DEVLET BAHÇELİ HAKKINDA DAHA ÖNCE YAPTIĞI AÇIKLAMA

 

Türkiye'de sanatçı, oyuncu ve şarkıcı kimliğiyle bir çok kişinin devlet ve millet aleyhine söylemlerde bulunduğu ve Türkiye'nin bekasına yönelik tehditleri görmezden geldiği bir ortamda, geçen yılın Nisan ayında Kanal D'de yayınlanan Nur Tuğba Namlı'nın sunduğu Neler Oluyor Hayatta programında, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında açıklamalarda bulunan Ünlü oyuncu ve sunucu Hakan Ural, ''O kadar kendisine sevgim, saygım var ki. Farkındayız, verdikleri mücadelenin bu ülkenin bekası için nelerle boğuşup uğraştıklarını ve hayatlarını yaşamlarını bu millet ve devlet için tamamen atfettiklerini biliyoruz, farkındayız. Cenab-ı Allah, İnşallah bu devlete, bu millete, bu vatana mücadele eden 7/24 bütün ömrünü atfetmiş büyüklerimize uzun ömürler versin sağlıkla. Başımızdan eksik etmesin. Tekrar buradan MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli'ye selam, sevgi ve saygılarımızı iletiyoruz" demişti.

 

HAKAN URAL'DAN 14 MAYIS ÖNCESİ SİYASİ PAYLAŞIMLAR

 

14 Mayıs seçimlerine az bir süre kala sosyal medya hesabından siyasi açıklamalarda bulunan Ünlü oyuncu ve sunucu Hakan Ural, ''Siyaset millet ve devlet bekaası için yapılır halktan ayağı yere basan gerçekçi vaadlerle programlarla kadrolarla oy istersin halkta oyunu kullanarak tercih yapar belli bir süre için! Bunun adınada demokrasi denir. Dünyanın her yerinde her siyasi partinin kırmızı çizgileri asgari  müşterektir tabiatı gereği. Terör başta olmak üzere ülke savunması birlik bütünlük önde gelir bu asla tartışmaya açık değildir. İdeolojiler yöntemler farklıdır buna bağlı söylem farklılıklarıda anlaşılabilir insanlar dinler değerlendirir tercihte bulunur ki herkesin 1 oyu vardır çıkan oylama sonucunada saygı gösterirsin. Ama şuan ülkemizde olan yaşanan tam bir akıl tutulması siyaset veya bir seçim ortamı değil! Dünyanın neresinde bir ülkenin bölünmesi parçalanması için vaad verilir! teröristlere özgürlük vaad kabul edilir! Dünya tarihinde bu akıl almazlık bir ilk ve buda başımıza geldi inanılmaz. Yoksa 20 yıllık iktidar tabiiki eleştirirsin eksik yanlış bulursun oy atmazsın vs anlarım. Ama Dünyanın hiç bir demokratik ülkesinde  ülke parçalanması özerklik  teröristlere özgürlük diye sözde siyaset yapamazsın yaptırmazlar ve 1 oy alamazsın. Ben bu yaşa geldim neler görüp yaşadım hayatımda böyle cinnet hali muhalif anlayışı görmedim.'' dedi.

 

14 MAYIS SEÇİMLERİNİN KADERİNİ KİMİN BELİRLEYECEĞİNE YÖNELİK ÖNGÖRÜLER

 

Yabancı gözlemcilerin ''Dünyanın en önemli seçimi'' olarak tanımladığı Türkiye'deki siyasi gözlemcilerin ''Türkiye'nin kader seçimi'' olarak nitelendirdiği 2023 seçimlerinde, seçmenlerin nasıl bir tercihte bulunacağı merak konusu olmaya devam ediyor. Hakan Bayrakçı gibi anketçiler ve Mete Yarar gibi güvenlik uzmanları; 2023 seçimlerinin kaderini, kendisini ''Türk Milliyetçisi, Ulusalcı ve Atatürkçü'' olarak tanımlayanların belirleyeceğini öngörüyor. Yapılan araştırmaların hemen hemen tamamında, halkın yüzde 70 ile 80'inin kendisini bu tanımlama içerisinde gördüğü gerçeği ortaya çıkıyor. Yine bu araştırmalarda, halkın yüzde 80'inin siyasi partilerin terör örgütü PKK ile ilişkilerine sıcak bakmadıkları gerçeği görülüyor. 2023 seçimlerine az bir zaman kala, seçimlerin kaderini mimin belirleyeceği tartışmaları sürerken Ünlü oyuncu ve sunucu Hakan Ural'dan çarpıcı açıklamalar geldi.

 

HAKAN URAL: 14 MAYIS SEÇİMLERİNİN KADERİNİ MHP BELİRLEYECEK

 

14 Mayıs seçimlerinin kaderini terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin belirleyeceğini iddia edenlere tepki göstererek, asıl belirleyici olan partinin MHP olacağını belirten Ünlü oyuncu ve sunucu Hakan Ural, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''HDP'nin oyları belirleyici olacak söylemini asla bir vatandaş olarak kabul etmiyorum ve buna karşın MHP'nin oyları belirleyici olacak diyorum. Allah'ın izniyle MHP, emperyalistlere cevap olarak tarihinin en büyük oy patlamasını yapmalı, yapacakta.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ünlü oyuncu ve sunucu, Hakan Ural, MHP, Devlet Bahçeli, 14 Mayıs seçimleri, hakkında, çarpıcı açıklama, kader seçimi, kim belirleyecek, öngörü
Yorumlar
Haber Yazılımı