MHP'li Özdemir ile Sinan Oğan Tartışmasında İkinci Perde
Haber Detayı
03 Nisan 2023 - Pazartesi 00:22 Bu haber 3034 kez okundu
 
MHP'li Özdemir ile Sinan Oğan Tartışmasında İkinci Perde
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Sinan Oğan hakkında ikinci kez açıklamada bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir ile Sinan Oğan Tartışmasında İkinci Perde

MHP eski Milletvekili Sinan Oğan'ın bazı medya organları tarafından Milliyetçi Ülkücü Hareket’in Cumhurbaşkanı adayı gibi lanse edilmesine tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Sinan Oğan'ın HDP ve terörist Demirtaş’ı övmesinin mümkün olmadığını iddia etmesi üzerine, sosyal medya hesabından 2014 yılındaki bir haberi paylaşarak tekrar cevap verdi.

 

MHP'Lİ İSMAİL ÖZDEMİR'İN SİNAN OĞAN'A YÖNELİK İLK AÇIKLAMASI

 

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olan MHP eski Milletvekili Sinan Oğan'ın MHP'den ihraç edilme nedenini hatırlatan MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Terörist Demirtaş’ı ve PKK’nın siyasi uzantısı HDP’yi övmenin de dahil olduğu; Türk Milliyetçiliği ile bağdaşmayacak çok sayıda sebepten ötürü MHP’den ihraç edilmiş bir şahısla ilgili bazı basın yayın organlarında maksatlı ve ahlaksızca yayınlar yapılmaya devam ediliyor. Bu şahsın MHP’den ihraç edildiğine bakmaksızın Türk Milliyetçileri’nin iradesi yerine konuşma yapanlar ne Milliyetçi Hareket’i ne de MHP’yi tanımıyorlar. Ahlaki ve akli melekeleri de anlaşılan kaybolmuş. Bizim duruşumuz, ölçümüz irademiz, istikametimiz bellidir. Bunun dışında özellikle televizyon ekranlarından yapılan, dilek ve temenni ihtiva etmekten öteye varamayacak yorumların tamamı boş beyandır. MHP’yi terör zihniyeti, ihanet ve teslimiyetle yan yana getiremeyenlerin kurmaya çalıştıkları tezgah bir kez daha başlarına yıkılacaktır. Bizim adayımız belli, kararımız nettir. MHP, Sayın Genel Başkanımızın işaret buyurduğu ölçüde tüm kadroları ve şerefli dava mensuplarıyla Sayın Cumhurbaşkanımızın yanındadır, Türk ve Türkiye Yüzyılı’nın inşası için aziz milletimizle beraberdir.'' demişti.

 

MHP'Lİ İSMAİL ÖZDEMİR'DEN SİNAN OĞAN HAKKINDA İKİNCİ AÇIKLAMA

 

Kendisini Türk Milliyetçilerinin adayı olarak lanse eden Sinan Oğan'ın ''HDP ve terörist Demirtaş’ı övmesinin mümkün olmadığını'' iddia etmesi üzerine, 2014 yılında Sinan Oğan hakkında yapılan “MHP’li vekilden Demirtaş’a övgü” başlıklı bir haberi sosyal medya hesabından paylaşan MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Sinan Oğan hakkında yaptığı ikinci açıklamada, ''Katıldığı bir tv programında Ülkücülükten dem vurup, şahsının 'HDP ve terörist Demirtaş’ı övmesinin mümkün olmadığını' iddia eden şahsa cevabımdır. Dava adamlığının ilk şartlarından birisi şahsiyetli olmaktır! Sizin gibilerse Hürriyet ve Şahsiyetçilik ilkesinden habersizdir.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İsmail Özdemir, muhalif aday, hakkında, ikinci kez, açıklamada bulundu, Milliyetçi Ülkücü Hareket, MHP, 2023 seçimi
Yorumlar
Haber Yazılımı