İP'ten İstifa Eden Belediye Meclis Üyesi MHP'ye Geçti
Haber Detayı
01 Mayıs 2023 - Pazartesi 20:17 Bu haber 2520 kez okundu
 
İP'ten İstifa Eden Belediye Meclis Üyesi MHP'ye Geçti
İyi Parti'den istifa eden Belediye Meclis Üyesi MHP'ye geçti.
MHP Haberi
İP'ten İstifa Eden Belediye Meclis Üyesi MHP'ye Geçti

Partisinin HDP ile birlikte 7'li Koalisyon olarak tanımladığı ittifakın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklemesinden rahatsız olan İyi Parti Köşk Belediye Meclis Üyesi Cemil Kahraman, İyi Parti'den istifa ederek MHP'ye katıldı.

 

İYİ PARTİ'DEN İSTİFA EDEN KÖŞK BELEDİYE MECLİS ÜYESİ CEMİL KAHRAMAN MHP'YE GEÇTİ

 

HDP'nin 6'lı Masanın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı almasından sonra partisinin sessiz kalması üzerine rahatsızlığını dile getiren İyi Parti Köşk Belediye Meclis Üyesi Cemil Kahraman, partisi tarafından disipline sevkedilmişti. Partisinin de içinde yer aldığı muhalif ittifakı 7'li Koalisyon olarak tanımlayıp eleştirilerini sürdüren Cemil Kahraman, bu şartlarda İyi Parti'de siyasete devam edemeyeceğinden dolayı istifa ederek, Türkiye'nin sigortası ve Türk milliyetçilerinin tek adresi olarak gördüğü MHP'ye katıldığını açıkladı.

 

CEMİL KAHRAMAN: BUNDAN SONRA ÜLKÜCÜLERİN BABA OCAĞINDA OLACAĞIM

 

İyi Parti'den istifa ettikten sonra MHP Aydın Milletvekili adayı Burak Pehlivan tarafından Üç Hilal rozeti takılan Köşk Belediye Meclis Üyesi Cemil Kahraman, icraatı olmayan belediye başkanları olarak tanımladığı İmamoğlu ve Yavaş ile seçim kampanyası yürütmenin özgüvensizlik olduğunu ve yenilgiyi baştan kabul etmek anlamına geleceğini belirterek, ''Dünya görüşleri birbirlerinin aksi olan Yedili Masa müdavimleri, yaşadığımız deprem felaketi sürecinde, millet can derdine düşmüşken, mal paylaşımına düşüp masayı dağıtmışlardı. Ne kadar güvensiz, her an krize açık bir oluşum olduklarını herkese göstermişler. Bundan sonraki siyasi hayatıma, kendisine Ülkücü diyen herkesin baba ocağı, Türkiye'nin sigortası ve Türk milliyetçilerinin tek adresi olan MHP'de devam edeceğim.'' dedi. 

 

MHP'Lİ BURAK PEHLİVAN'DAN KATILIM AÇIKLAMASI

 

Cemil Kahraman'ın MHP'ye katılmasıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan MHP Aydın Milletvekili adayı Burak Pehlivan, ''Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin çağrısına uyarak; Ülkemizin geçirmiş olduğu bu zor süreçte vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığından yana tavır koyarak iyi parti’den istifa ederek MHP’mize katılan kıymetli Köşk Belediye Meclis Üyesi Cemil Kahraman’a yuvasına hoş geldin diyoruz. Bu noktada 7’li masanın tavrından ve durumundan rahatsız olan tüm vatandaşlarımızı ve dava arkadaşlarımızı da MHP çatısı altında birleşmeye ve güç birliği yapmaya davet ediyoruz. Yezid’le kazanmaktansa Hüseyin’le şehadete de talibiz.MHP olarak tavrımızda kararımızda bu konu da nettir. Bu katılımın Milliyetçi Ülkücü Hareketimize hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.'' dedi.

 

 

Bir 4 kişi görseli olabilir

Bir 6 kişi ve şunu diyen bir yazı 'MHP' görseli olabilir

Bir 7 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 10 kişi görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Aydın, MHP Köşk, Cemil Kahraman, Belediye Meclis Üyesi, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı