MHP'li Yusuf Kanlı'dan Büyük Bir Yol Ayrımı Vurgusu
Haber Detayı
30 Mart 2023 - Perşembe 21:08 Bu haber 2568 kez okundu
 
MHP'li Yusuf Kanlı'dan Büyük Bir Yol Ayrımı Vurgusu
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, büyük bir yol ayrımında olduklarını söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Yusuf Kanlı'dan Büyük Bir Yol Ayrımı Vurgusu

Son hızla 2023 seçimlerine yönelik çalışmalarını sürdürürken yedi ilçenin MHP’li belediye başkanlarıyla bir araya gelerek istişare toplantısı yapan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Adana'da Cumhur İttifakının başarısı için olağanüstü gayret sarfettiklerini söyledi.

 

DEPREM NEDENİYLE ACILARA DUYARLI BİR SEÇİM SÜRECİ YÜRÜTÜLÜYOR

 

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı’nın koordinasyonunda tüm teşkilatlar ve milletvekili aday adayları saha çalışmalarına MHP Genel Merkezi’nin daha önce bildirdiği kurallar çerçevesinde devam ediyor. Şubat ayında meydana gelen asrın felaketi depremler nedeniyle yaşanan acılara, mağduriyetlere son derece hassasiyet göstermek suretiyle yapılan çalışmalar büyük bir titizlik ve disiplin içinde gerçekleştiriliyor.

 

BAŞKAN YUSUF KANLI'DAN MHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI İLE İSTİŞARE TOPLANTISI

 

Böyle hassas bir süreci yöneten MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, milletvekili aday adayları tanıtım törenine hazırlanırken belediye başkanlarıyla da bir araya geldi. İl Divan Kurulu Üyeleri Yeşim Akkaş, Hüseyin Zorba, Umut Polat, Sayım Azmaz, Mükremin Kara ve Şevki Kaya’nın da katılımlarıyla düzenlenen toplantıya Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe iştirak etti.

 

BAŞKA TÜRKİYE YOK ŞUURUYLA ÇALIŞIYORUZ

 

Toplantıda, devam eden seçim çalışmalarıyla ilgili sahadan alınan bilgiler ve planlamalar istişare edildi. Toplantı sonunda açıklamada bulunan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de belediye başkanlarımızın üstlendikleri misyon, yaptıkları ve yapacakları çalışmalar çok önemli. Bu öneme binaen sürekli istişare halindeyiz. Adana’da Milliyetçi Hareket’in, Cumhur İttifakı’nın başarısı için tüm gücümüzü sahaya yansıtmak adına ve ‘Başka Türkiye yok’ şuuruyla çalışıyoruz.'' dedi.

 

14 MAYIS SEÇİMLERİNİN ÖNEMİ

 

2023 seçimlerinin önemine vurgu yapan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ''Hiçbir seçim bu kadar önemli olmamıştı. 14 Mayıs seçimine giderken bir tarafta, depremin yaralarını sarmak için gecesini gündüzüne katan, halkın refahını artırmak için çaba veren, Türkiye’yi küresel güce dönüştürmeyi misyon edinen Cumhur İttifakı; diğer tarafta umudunu Londra tefecilerine bağlayan, Türkiye’yi özerk eyaletlere bölmeyi, teröristleri hapisten çıkarmayı, milli savunma sanayini ve diğer büyük yatırımları durdurmayı görev bilen bölücü muhalefet var. Muhalefetin PKK’nın, FETÖ’nün, ABD’nin umudu haline gelmesi utanç verici! Türkiye büyük bir yol ayrımında. Aziz Türk milleti bu ölümcül farkı görüyor ve kararını buna göre verecek.'' dedi.

 

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Yusuf Kanlı, büyük bir, yol ayrımı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı