MHP'li Özarslan'dan Müsavat Dervişoğlu'na Hatırlatma
Haber Detayı
26 Nisan 2023 - Çarşamba 11:56 Bu haber 2435 kez okundu
 
MHP'li Özarslan'dan Müsavat Dervişoğlu'na Hatırlatma
MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan, Meral Akşener'e laf sokma yanlışına düşen Müsavat Dervişoğlu'na cevap verdi.
MHP Haberi
MHP'li Özarslan'dan Müsavat Dervişoğlu'na Hatırlatma

İyi Parti'nin baraj altında kalacağına yönelik iddialarını sürdürmeye devam eden Aytun Çıray'ı eleştirirken, lafının nereye gideceğini hesap edemeyince Meral Akşener'i de hedef almış konumuna düşen İyi Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu'nun sözleri hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Bahadır Bumin Özarslan, Müsavat Dervişoğlu'nun açıklamasında yer alan Aytun Çıray'ın ismi yerine Meral Akşener'in ismi yazıldığında, yine aynı neticeye varılacağına dikkat çekti.

 

İYİ PARTİLİ AYTUN ÇIRAY'IN PARTİSİNE TEPKİSİ VE ÇELİŞKİLERİ

 

FETÖ ile bağı olduğunu düşündüğü İdris Naim Şahin ve bazı isimlerin CHP ve İyi Parti listelerinden Milletvekili Adayı yapılmasına tepki göstererek Milletvekili Adaylığından feragat eden İyi Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, İyi Parti'nin baraj altında kalacağına yönelik iddialarını sürdürmeye devam ediyor. İleri sürdüğü iddialar ve yaptığı eleştirilerle partisini ve desteklediği 6'lı muhalif ittifakı zor durumda bırakan Aytun Çıray, FETÖ bağlantılı isimlere yer verildiğinden dolayı eleştirdiği İyi Parti ve Altılı Masanın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na hala destek açıklaması yaparak, kendi kendisiyle çelişkiye düştü. Partisini yerden yere vuran Aytun Çıray'ın açıklamalarına tepki gösteren İyi Parti'li Müsavat Dervişoğlu ise verdiği cevapla Genel Başkanı Meral Akşener'i zor durumda bıraktı.

 

MÜSAVAT DERVİŞOĞLU LAFININ NEREYE GİDECEĞİNE AKLI YETMEYİNCE AKŞENER'E DE LAF SOKTU

 

Aytun Çıray'ın değişik siyasi partilerde yer alamasını diline dolarken lafın nereye gideceğine aklı yetmediğinden dolaylı olarak siyasetin çok kapı gezenlerinden birisi olan Genel Başkanı Meral Akşener'e de laf sokmuş durumuna düşen İyi Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''DYP’de siyaset yaptın DYP’li, ANAP’ta siyaset yaptın ANAP’lı, CHP’de siyaset yaptın CHP’li hiç olmadın. Vekillik koparabilmek için MHP ve Ak Parti’de de bulunmak istedin ama beceremedin. İyi Parti’de ise zaten en başından itibaren sadece problem oldun. Siyaset yaptığın partilerde şahsına kefil olacak 5’er kişi bul sonsuza kadar susacağım. Ne yaparsan yap, bu zamana kadar herhangi bir faydana şahit olmadığımızdan, vermeyi planladığın zarardan asla endişe duymayız. Ayrıca sen kimsin ki, İyi Parti’ye zarar verebilesin?'' dedi.

 

MHP'DEN İP'Lİ MÜSAVAT DERVİŞOĞLU'NA İLK CEVAP YILDIRAY ÇİÇEK'TEN

 

MHP'den İyi Parti'li Müsavat Dervişoğlu'na ilk cevap veren MHP Genel Başkanı Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Müsavat bey, aslında Aytun Çıray ile çok uyumlu bir geçmişi yok mu? Tıpkısının aynısı! DYP'den Anap'a,Anap'tan AK Parti'ye, AK Parti'den MHP'ye MHP'den CHP-HDP yanına. Aytun Çıray CHP'den komiser olarak İP'e yollanmıştı. İP sözcüsü ve Genel Sekreteri idi. 2. adamdı partinizde yani.'' dedi.

 

MHP'Lİ ÖZARSLAN: AYTUN ÇIRAY YERİNE MERAL AKŞENER YAZIN NETİCE DEĞİŞMEZ

 

İyi Parti'li Müsavat Dervişoğlu'nun ve Yıldıray Çiçek'in açıklamalarını sosyal medya hesabından paylaşarak tartışmaya dahil olan MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan, Meral Akşener'in de DYP, ANAP, Ak Parti ve MHP kulvarlarında kapı kapı dolaştığını hatırlattı.

 

İyi Parti'li Müsavat Dervişoğlu'nun açıklamasında yer alan Aytun Çıray'ın ismi yerine Meral Akşener'in ismi yazıldığında, yine aynı neticeye varılacağına dikkat çeken Bahadır Bumin Özarslan, ''Sayın Dervişoğlu her ne kadar gizli özne kullanmış olsa da kast ettiği kişinin Aytun Çıray olduğu belli. Gizli özneyi 'Meral Akşener' olarak değiştirince de yine bu iddialar aynı kalıyor. Hatta İP'e bakarsak bu gizli öznelerin sayısının epey fazla olduğunu da görebiliriz.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreter Yardımcısı, Bahadır Bumin Özarslan, MHP İzmir milletvekili adayı, MHP, siyasi tartışma, 14 Mayıs, seçimler
Yorumlar
Haber Yazılımı