Osman Diyadin'den Akşener'e Vebal Yükleyen Sözler
Haber Detayı
29 Nisan 2023 - Cumartesi 11:42 Bu haber 2723 kez okundu
 
Osman Diyadin'den Akşener'e Vebal Yükleyen Sözler
Gazeteci yazar Osman Diyadin, Meral Akşener ve partisindeki sözde Türk Milliyetçileri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
GÜNDEM Haberi
Osman Diyadin'den Akşener'e Vebal Yükleyen Sözler

Bengü Türk TV'de yayınlanan Cem Açıkgöz'ün sunduğu Haftanın Raporu programında Türk Milliyetçisi olduğunu iddia eden İyi Parti ile PKK'nın siyasi uzantısı HDP ortaklığının resmileşmesine dikkat çeken Gazeteci yazar Osman Diyadin, HDP ile birlikte Türk Devletini hedef alma pozisyonuna düşen İyi Parti'nin vebal altında olduğunu belirterek, 14 Mayıs seçimlerinde oy kullanacak İyi Partili seçmenleri sağduyulu olmaya davet etti.

 

OSMAN DİYADİN'DEN 14 MAYIS SEÇİMLERİNİN ÖNEMİNE YÖNELİK DEĞERLENDİRME

 

14 Mayıs seçimlerinin önemi hakkında değerlendirmelerde bulunan Gazeteci yazar Osman Diyadin, ''Muhalefet bloğu, Sayın Erdoğan ve Sayın Bahçeli'ye hergün ağır hakaretler ederken, bir tanesi bile çıkıp bölücü terör örgütünün yaptığı destek açıklamalarına cevap veremiyor. Böyle bir tablo var. Artık bu seçimler; ne Erdoğan'ın ne de Bahçeli'nin var olma seçimidir, bu seçimler Türk Devletinin bağımsızlığının oylanacağı bir seçim haline gelmiştir. Bağımsızlık noktasında, emir alan yap denileni yapan devlet konumundan çıkan Türkiye Cumhuriyeti'nin bir adım daha öne çıkmasının oylanacağı bir seçimdir. Yoksa Allah göstermesin yeniden eskiye dönülecek ve yine ABD'nin, AB'nin, NATO'nun, küresel güçlerin güdümündeki ülke olunacaktır. Zaten Kemal Kılıçdaroğlu'nun ortaya attığı 300 milyar dolarlık balonun arkasında bu var.'' dedi.

 

HDP İLE ORTAKLIĞI RESMİLEŞEN AKŞENER'İN ASIL HEDEFİ TÜRK DEVLETİ HALİNE GELDİ

 

Cumhurbaşkanı adayı olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nu belirleyen HDP ile ortaklığı resmileşen İyi Parti'nin, asıl hedefinin HDP’nin kabul etmediği Türk devleti haline geldiğine dikkat çeken Gazeteci yazar Osman Diyadin, ''HDP yani Yeşil Sol Parti, Cumhurbaşkanı adayı olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nu açıkladı. Peki bugüne kadar Meral Akşener ne söylüyordu? 'Bizim Altılı masada olmayan HDP ile alakamız yok.' diyorlardı. Şimdi masada var mı yok mu? HDP, bugün net olarak masada var. İyi Parti'de Türk Milliyetçisi olduğunu iddia eden Meral Akşener, Koray Aydın, Müsavat Dervişoğlu, Cihan Paçacı ve Erhan Usta'dan hiç ses çıkıyor mu? Ses çıkmıyor. Peki siz nasıl Türk Milliyetçisisiniz? Siz nasıl Ülkücü Camiada uzun yıllar bulundunuz? Bir koltuk için bütün siyasi geçmişinizi çöpe atmaya değer mi? Siz Şehit cenazelerinde; 'Kahrolsun PKK', ''Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez' diye slogan atmıyor muydunuz? Tepkinizi kime karşı gösteriyordunuz? Terör örgütü PKK ve siyasi uzantısı HDP zihniyetine karşı. Şimdi onlarla birlikte yürüyor, onlarla aynı birlikte aynı yere vuruyorsunuz. Onların hedefi her ne kadar Erdoğan ve Bahçeli olsa da artık hedefleri Türk Devleti oldu.'' dedi.

 

OSMAN DİYADİN: AKŞENER VE ARKADAŞLARI VEBAL ALTINDADIR

 

Cem Açıkgöz'ün ''HDP'li Mithat Sancar, Kemal Kılıçdaroğlu ile hedeflerinin uyuştuğunu söylüyor. Yani Kemal Kılıçdaroğlu'nun hedefi Selahattin Demirtaş'ın serbest bırakılması Öcalan'ın tahliyesi haline geldiyse, HDP ile CHP'nin hedefleri örtüş müyormu?'' sorusu üzerine değerlendirmelerde bulunurken İyi Parti'ye oy vermeyi düşünen seçmenleri uyaran Gazeteci yazar Osman Diyadin, ''Bu seçimlerde Allah göstermesin muhalefet iktidara gelirse, muhalefetin kazanmasının bütün sorumluluğu, Meral Akşener ve arkadaşlarının olacaktır. Bu devletin bütün günahı vebali onların boynuna olacaktır. Bunun sorumluluğundan kaçamazlar. İyi Parti'ye oy verecek olan seçmeler de bu durumu göz ardı etmemelidir.'' dedi.

 

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Gazeteci yazar, Osman Diyadin, muhalefet, Türk Milliyetçileri, Türk Devleti, Türkiye, vebal yükledi, 14 Mayıs seçimi, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı