İP'ten İstifa Eden Belediye Meclis Üyesi MHP'ye Katıldı
Haber Detayı
03 Mayıs 2023 - Çarşamba 19:47 Bu haber 2181 kez okundu
 
İP'ten İstifa Eden Belediye Meclis Üyesi MHP'ye Katıldı
İyi Parti'den istifa eden Belediye Meclis Üyesi MHP'ye geçti.
MHP Haberi
İP'ten İstifa Eden Belediye Meclis Üyesi MHP'ye Katıldı

31 Mart Yerel Seçimlerinde seçildiği partisinin izlediği politikalardan rahatsız olan İyi Parti Kırıkhan Belediye Meclis Üyesi Metin Şahin, beraber siyaset yaptığı ekip arkadaşlarıyla birlikte İyi Parti'den istifa ederek MHP'ye katıldı.

 

İYİ PARTİ'DEN İSTİFA EDENLERİN YENİ ADRESİ MHP OLAMAYA DEVAM EDİYOR

 

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in tekmeleyerek devirdiği Altılı Masaya hiçbir şey elde etmeden tıpış tıpış dönmesinden sonra bir türlü suların durulmadığı İyi Parti'de, PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı aldıktan sonraki süreçte kriz üstüne kriz yaşanıyor. Partilerine tepki gösteren Teşkilat yöneticileri ve Belediye Meclis Üyeleri birer birer ya da toplu olarak istifa ederken, bir istifa haberi de Hatay'ın Kırıkhan İlçesinden geldi. 

 

Türkiye genelinde İyi Parti'den ayrılanların yeni adresi MHP olurken, 31 Mart Yerel Seçimlerinde İyi Parti'den Belediye Meclis Üyesi seçilen Metin Şahin'in de yeni partisi MHP oldu. Üç Hilal rozetini taktıktan sonra manidar bir açıklama yapan Metin Şahin, 3 Mayıs Milliyetçiler Günü kutlanırken Baba Ocağı MHP'ye yeniden katılmaktan mutluluk ve heyecan duyduğunu söyledi.

 

MHP'Lİ LÜTFİ KAŞIKÇI'DAN KATILIM AÇIKLAMASI 

 

MHP Kırıkhan Seçim Bürosunda düzenlenen törende, MHP Kırıkhan İlçe Başkanı Hamza Cirnioğlu ve Milletvekili Adayları ile birlikte İyi Parti'den istifa edip MHP'ye katılan Belediye Meclis Üyesi Metin Şahin'e Üç Hilal rozetini takan MHP Hatay Milletvekili ve Adayı Lütfi Kaşıkçı, ''Kırıkhan İyi Parti Belediye Meclis Üyesi Sayın Metin Şahin ve beraberinde bir çok vatandaşımız MHP saflarına katılarak bize güç verdiler. Hayırlı olsun. Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin çağrısına kulak veren Sayın Metin Şahin ve değerli arkadaşlarımızın yuvaya dönmelerinden mutluluk duyuyoruz. Hatay'da bir yandan deprem felaketinin yaralarını sarmaya devam ederken bir yandan da 14 Mayıs seçimlerine hazırlanıyoruz. Sahada yaptığımız çalışmalarda MHP'nin yükselişini gözlemleyebiliyoruz. 14 Mayıs'da bir oy Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a bir oy ise MHP'ye vererek, partimizin gücüne güç katmaya devam edeceğiz.'' dedi.

 

Bir 3 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 5 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 12 kişi ve yazı görseli olabilir


 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Kırıkhan Belediye Meclis Üyesi, Metin Şahin, MHP katıldı, MHP, Lütfi Kaşıkçı, 14 Mayıs seçimleri, Hatay
Yorumlar
Haber Yazılımı