Ak Parti ve MHP TBMM Gruplarından Önemli Karar
Haber Detayı
16 Mart 2023 - Perşembe 18:48 Bu haber 2627 kez okundu
 
Ak Parti ve MHP TBMM Gruplarından Önemli Karar
Ak Parti ve MHP'nin TBMM Grupları, ayrı ayrı toplanarak 2023 seçimlerine yönelik önemli bir karara imza attılar.
SİYASET Haberi
Ak Parti ve MHP TBMM Gruplarından Önemli Karar

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimine yönelik adaylarını belirlemek için toplanan Ak Parti ve MHP'nin TBMM Grupları, Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilmesi için grup kararı aldı. 

 

AK PARTİ TBMM GRUBU CUMHURBAŞKANI ADAYINI BELİRLEDİ

 

Ak Parti Grup Başkanı ve Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz başkanlığında toplanan Ak Parti TBMM Grubu, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilmesi için grup kararı aldı.

 

MHP TBMM GRUBU CUMHURBAŞKANI ADAYINI BELİRLEDİ

 

MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay başkanlığında toplanan MHP TBMM Grubu, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilmesi için grup kararı aldı.

 

MHP TBMM Grubu'nun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ''MHP grubu olarak bugün yapmış olduğumuz kapalı grup toplantımızda 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayımız olarak şimdiki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ilan etmiş ve karar altına almış bulunmaktayız.'' denildi.

 

MHP'Lİ ERKAN AKÇAY: BELLİ OLAN KARARIMIZI İMZA ALTINA ALDIK

 

Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı adaylığına yönelik ilk açıklamayı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yaptığını ve partisinin 2023'e Doğru Aday Belli Karar Net mitingleri düzenlediğini hatırlatan MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, ''Daha önce belli olan kararımızı imza altına almış olduk. Önümüzdeki günlerde MHP olarak Yüksek Seçim Kurulu'na müracaatımızı yapacağız. Kararımızın ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.'' dedi.

 

Resim

 


 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ak Parti ve MHP, TBMM Grupları, 2023 seçimi, cumhurbaşkanı adayı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı