MHP'li Yalçın: Yeni Ortaya Çıkan Cambazlar Yargılanacak
Haber Detayı
14 Mart 2023 - Salı 19:33 Bu haber 2821 kez okundu
 
MHP'li Yalçın: Yeni Ortaya Çıkan Cambazlar Yargılanacak
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, tanımlamasını yaptığı cambazlık türünün farkında olduklarını ve onların çok yakında yargılanacaklarını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Yalçın: Yeni Ortaya Çıkan Cambazlar Yargılanacak

Deprem felaketinin acıları yaşanırken başlayan 2023 seçimleri sürecinde yeni bir pazarlamacılık ve cambazlık türünün ortaya çıktığına dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, deprem felaketi nedeniyle artan Devlet-Millet dayanışmasını baltalamaya çalışan politika dolandırıcıları ve siyaset simsarlarının, 14 Mayıs’ta kurulacak olan millî iradenin sandık mahkemesinde yargılanacağını söyledi.

 

YENİ BİR PAZARLAMACILIK VE CAMBAZLIK TÜRÜ ZUHUR ETTİ

 

10 Mart itibarıyla Türkiye resmen seçim düzlemine girdi. Ancak Kahramanmaraş merkezli depremler dolayısıyla, yüreğimiz ortak acıların atmosferinde. Milletçe içimiz buruk, kederimiz pek taze. Depremin sarstığı illerde milletçe insanüstü gayretlerle sergilenen dayanışmanın herkese ders olması gerekirken maalesef yeni bir pazarlamacılık ve cambazlık türü zuhur etti. Politika dolandırıcıları…

 

POLİTİKA DOLANDIRICILARI, 14 MAYIS SANDIK MAHKEMESİNDE YARGILANACAK

 

İlk günden beri devletin bütün ilgili ve yetkili organları sahada depremzedelerin yanında olduğu hâlde; karanlık tablolar satmaya kalkan politika simsarları girdi devreye. Alicenap milletimiz, esasen her şeyin farkında. Depremzede vatandaşlarımız; yaşadıkları büyük üzüntülere, maddi ve manevi kayıplara rağmen, yalan ve iftira siyasetiyle samimiyet ve doğruluğu ayırt edecek basireti muhafaza ediyor. Afet ve acılardan oy devşirme çabası, hayasızlıktır. Politika dolandırıcıları, siyaset simsarları, 14 Mayıs’ta millî iradenin sandık mahkemesinde yargılanacaklar. O gün, adalet ve hakkaniyet terazisinde tartıya çıkarılan rantçılar kaç kırat ettiklerini görecekler.

 

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, cambazlık türü, politika dolandırıcısı, sandık mahkemesi, çok yakında, yargılanacak, 2023 seçimi, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı