MHP'li Karakaya'dan Devleti Hedef Alan Babacan'a Tepki
Haber Detayı
17 Şubat 2023 - Cuma 15:40 Bu haber 2052 kez okundu
 
MHP'li Karakaya'dan Devleti Hedef Alan Babacan'a Tepki
MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, milleti ile kenetlenen Devleti ve MHP'yi hedef alan Ali Babacan hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Karakaya'dan Devleti Hedef Alan Babacan'a Tepki

Türkiye'nin dünyanın en şiddetli depreminin etkisiyle sarsıldığı ve büyük acıların yaşandığı ortamda, milleti ile kenetlenen Devleti, Hükümeti, Devlete ve Millete yardımcı olmak için çırpınan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, Ali Babacan'ın partisine ihanet etmeden önce Ak Parti Hükümetlerinde Devlet Bakanlığı yapmasına göndermelerde bulunarak, Devlet Bakanı olmanın Devlet Adamı olmaya yetmediğini söyledi.

 

FELAKETTEN İKTİDAR UMAN ALİ BABACAN DEVLETİ VE MHP'Yİ HEDEF ALDI

 

Dünyanın en şiddetli depremlerinden birini yaşayan Türkiye'de, merkez üssü Kahramanmaraş olmak üzere 10 ilde etkisi görülen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki deprem için ülkenin tüm kurumları seferber olurken, devletin zaafiyete düştüğü algısını oluşturmak için kırk takla atanlar, kriz ve kaos ortamı oluşması için ellerinden gelen her türlü çabayı sarfedenler, insanların acılarını paylaşmak yerine onları provoke etmeye, yalan ve yanlış beyanlarla halkı kışkırtmaya ve halk arasında kin ve nefret düşmanlığının oluşmasını sağlamaya çalıştılar. Bu kapsamda hareket eden siyasetçiler ve fitneci muhalifler, Devlet nerede? sorusunu sosyal medya hesaplarından sorarak, Devleti ve kurumlarını hedef aldılar. Yüzyılın felaketi sonrasında devlet-millet seferberliği yaşanırken, kurum ve kuruluşların verdiği destansı mücadeleyi görmezden gelen siyasetçiler ve Fitneci Muhalifler; insanlar enkaz altında can çekişirken, adeta enkaz üzerinde tepişerek, acıdan rant devşirmek için adeta birbiriyle yarışmaya başladı. Felaketlerden iktidar umarak Devleti, Hükümeti ve MHP'yi hedef alanlardan birisi de Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan oldu.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'NİN TALİMATLARIYLA TÜM TEŞKİLATLAR HAREKETE GEÇTİ

 

Kahramanmaraş merkezli depremin yaralarını sarmak için deprem felaketinin hemen ardından bölgeye MHP Heyeti gönderen ve AFAD'a 1 milyon bağış yaptığını açıklayarak, tüm MHP Milletvekillerini, MHP'li Belediyeleri ve Teşkilatları depremzedeler için bağış yapmaya özendiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kurucusu olduğu Devlet Bahçeli Vakfı'nın deprem felaketi yaşayan 10 ilden birer çocuğun sorumluluğunu üstleneceğini açıklayarak, depremzede çocukların sahiplenmesi noktasında yeni bir yardımlaşmanın yolunu açtı. MHP'li yöneticilerin yanısıra Bin 200 mensubunu deprem bölgesine gönderen Ülkü Ocakları, arama kurtarma çalışmalarına yardımcı olunmasını ve depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması için seferber olmuştu.

 

ALİ BABACAN'DAN DEVLET, MHP VE LİDER BAHÇELİ'Yİ HEDEF ALAN SÖZLER

 

Deprem felaketinin yaralarını sarmak için tüm Teşkilatlarını harekete geçiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi deprem bölgesine henüz gitmemekle suçlayan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, ''Bu felaket öfkeyle, nefretle, tehditle yönetilemez. Her yerde 'Devlet nerede' çığlığı var. Tek bir afet bölgesini görmeden, tek bir depremzedenin halini bilmeden ahkam kesiyor! Ben gittim, gördüm. Masal anlatmayın, ülke ne hâlde bilmeden oturduğunuz yerden ahkam kesmeyin.'' dedi.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'DEN DEPREM BÖLGESİNE ZİYARET AÇIKLAMASI

 

Arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü ve henüz acıların taze olduğu bir ortamda, arama kurtarma çalışmalarını aksatmamak için bölgeye erken gitmeyen ancak tüm Teşkilatları yardım için seferber eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bölgeye gitmesi konusunda yaptığı açıklamada, ''Osmaniye, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep, Kilis, Adana ve Malatya’da milletimle tek yürek olacağım, tek ses olacağım, mahzun illerimizin ve mağdur vatandaşlarımızın hepsini birden, çalışmaların aksamasına fırsat vermeden sırayla ziyaret edeceğim.'' dedi.

 

DEPREMİ BAHANE EDEN ALİ BABACAN'IN ÖZERKLİĞİ ANDIRAN ÇAĞRISI

 

Son aylarda Türklüğü Anayasa'dan çıkaracağını ve Kürtçeyi ikinci resmi dil olarak kabul edeceklerini açıkça dillendiren Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, terörle mücadelede başarısı ispatlanan yerli İHA ve SİHA'larını üreten Baykar firmasını hedef almıştı. İçinde yer aldığı Altılı Masanın olası iktidarında Türkiye'nin yerli ve milli silahlarını üreten Baykar firmasına dokunacaklarını belirten Ali Babacan, ''SİHA'lar hükümetin elindeki en büyük propaganda projelerinden birisi. Bu proje 'Kutsal, dokunulmaz' hale getirildi. Kusura bakmayın ya, dokunacağız tabi ki'' demişti.

 

Dünyanın en büyük deprem felaketi yaşanırken, AFAD başta olmak üzere devletin TSK ve Kızılay gibi tüm kurumları, STK'lar, gönüllü vatandaşlar ve yurt dışından gelen ekipler arama kurtarma çalışmalarını sürdürürken içinde olduğu Altılı muhalif ittifakın sosyal medya kullanıcıları gibi Devlet nerede? diyerek algı oluşturmaya çalışan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, PKK'nın siyasi uzantısı HDP'ye selam çakarcasına, ''Bütün kararların merkezî hale getirilmesinin verdiği zararın büyüklüğünü görüyoruz. Merkezden talimat gelmeden kimse kılını kıpırdatmıyor. Halbuki muhtarlara kadar yetki verilmeli.'' sözlerini sarfederek, Özerklik çağrısı yapmayı da ihmal etmedi.  

 

MHP'Lİ MEVLÜT KARAKAYA'DAN ALİ BABACAN'A SERT TEPKİ

 

Türkiye'nin dünyanın en şiddetli depreminin etkisiyle sarsıldığı ve büyük acıların yaşandığı ortamda, milleti ile kenetlenen Devleti, Hükümeti, Devlete ve Millete yardımcı olmak için çırpınan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Devlet Bakanı olmanın Devlet Adamı olmaya yetmediğinin en büyük kanıtısın! Felaket anları siyasetçilerin devlet adamı sorumluluğunda davranmasını gerektirir. Sayın Bahçeli 17 Ağustos depreminden mütevellit tecrübesiyle devlet adamı vakarında hareket etmektedir.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Mevlüt Karakaya, milleti ile kenetlenen, Devleti, MHP, hedef alan, siyasetçiye ayar, deprem felaketi, arama kurtarma
Yorumlar
Haber Yazılımı