Osman Diyadin Akşener ve Sözde Milliyetçileri Bitirdi
Haber Detayı
04 Mayıs 2023 - Perşembe 10:07 Bu haber 1659 kez okundu
 
Osman Diyadin Akşener ve Sözde Milliyetçileri Bitirdi
Gazeteci yazar Osman Diyadin, Meral Akşener ve Sözde Milliyetçilerin siyaseten savrulmasına yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu.
SİYASET Haberi
Osman Diyadin Akşener ve Sözde Milliyetçileri Bitirdi

MHP'ye ihanet ettikten sonra siyaseten oradan oraya savrulan Meral Akşener ve türevlerini manidar sorularıyla köşeye sıkıştıran Gazeteci yazar Osman Diyadin, geçmişte övgüyle söz ettikleri Devlet Bahçeli'den daha fazla asla Türk Milliyetçisi olamayacak olan Meral Akşener ve Sözde Milliyetçileri, Türk siyasi tarihinin asla unutmayacağını söyledi.

 

MERAL AKŞENER'İN MİLLİYETÇİ OYLARI SOL CENAHA AKTARMA ROLÜNÜ ÜSTLENMESİ

 

7 Haziran 2015 Milletvekili Genel Seçimlerinden 15 Temmuz FETÖ hain darbe girişimine kadar olan süreçte, Pensilvanya'da bulunan Fetullah Gülen'in bile MHP+CHP+HDP koalisyonunun kurulması için devreye girdiği bir ortamda, HDP ile Hükümet kurmak istemeyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Ak Parti'nin karşısındaki Yüzde 60'lık Muhalefet Bloğundan ayrılması üzerine; MHP'yi ele geçiremeyince MHP'nin oylarını Yüzde 60'lık Muhalefet Bloğuna aktarmak için İyi Parti'yi kurarak MHP'ye ihanet eden Meral Akşener ve türevleri, daha fazla Milliyetçilik taslama iddiasıyla CHP'ye yamanmıştı.

 

Süleyman Demirel'in Milliyetçi Cephe Hükümetlerine destek veren  Başbuğ Alparslan Türkeş'in yolundan giderek, Türk Milletinin bekası için  Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte Cumhur İttifakı'nı kurarak Ak Parti Hükümetine destek veren MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Milliyetçiliğini sorgulama hadsizliğine düşen Meral Akşener ve Sözde Milliyetçiler, PKK ile pazarlık ediliyor diye karşı çıktıkları geçmişteki çözüm sürecinin bir parçası olan terör örgütünün siyasi uzantılarıyla günümüzde aynı Cumhurbaşkanı Adayını destekler hale geldiler. DYP, ANAP, Ak Parti ve MHP'den sonra kendi partisini kuran Meral Akşener'in, siyaseten oradan oraya savrularak tüm savunduğu ilkelerden vazgeçmesi tartışma konusu olmaya devam ediyor.

 

OSMAN DİYADİN'İN DAHA ÖNCE YAPTIĞI AKŞENER DEĞERLENDİRMESİ

 

Geçmişte kaleme aldığı, ''MHP'nin desteklediği Cumhur İttifakı mı Milliyetçi, yoksa Milliyetçiliği sadece 6 okunda süs olarak bırakan CHP ile Miiliyetçi oyları sol cenaha yamamaya çalışan İyi Parti mi Milliyetçi? MHP'yi satanların derdi Devlet Beyin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verdiği destekmiş! Peki hani siz; Çözüm sürecine kızgındınız! Terör ile mücadele yok diyordunuz! HDP ve Demirtaş'a taviz veriliyor diyordunuz! Peki ne oldu? Şimdi siz birlikte İP atlıyorsunuz. Hepsiyle Erdoğan ve Bahçeli savaşıyor. HDP’nin kapatılmasına karşı dur! Pervin’e ses çıkarma! Sonra da Türk Milliyetçisiymiş! Bütün siyasi varlığını MHP’ye, Ülkü Ocaklarına ve Türk Milliyetçiliği ülküsüne borçlu olduğu halde Türk Milliyetçiliğini temsil etme adına parti kuran Meral Akşener, FETÖ ve HDPKK’ya tek kelime edemeyen haliyle mi Türk milliyetçiliği yapıyor? Türk Milliyetçisi olduğunu düşünen vatandaşlarımızın, gerçekleri görerek hareket etmesinin zamanı gelmiştir.'' yazısında, MHP'ye ihanet edenlerin Milliyetçilik anlayışını sorgulayan Gazeteci yazar Osman Diyadin, Meral Akşener ve Sözde Milliyetçilerin siyaseten nasıl savrulduğu konusunda sosyal medya hesabından yeni açıklamalarda bulundu.

 

OSMAN DİYADİN'DEN AKŞENER HAKKINDA YENİ DEĞERLENDİRME: BU NASIL SAVRULMA? 

 

MHP'ye ihanet ettikten sonra yeni parti kuran Meral Akşener'in ve onun peşine takılan sözde milliyetçilerin siyaseten nasıl savrulduğu konusunda değerlendirmelerde bulunan Gazeteci yazar Osman Diyadin, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Nereden nereye. Bu nasıl savrulma? Düşünebiliyor musunuz? Meral Akşener, Koray Aydın, Müsavat Dervişoğlu, Cihan Paçacı, Erhan Usta, Mansur Yavaş gibi bütün siyasi varlıklarını ülkücü ve Türk Milliyetçisi  olmaya borçlu, siyasi yaşamları HDPKK zihniyeti ve örgütü ile mücadele ile geçmiş isimlerin bugün ortaya koyduğu duruşa şaşmamak mümkün değil! Rüyamda görsem HDPKK ile aynı kulvara girmişler feleğim şaşardı! Hadi Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı bir kenara koyduk. Daha düne kadar elini öptüğünüz, Türk Milliyetçilerinin Bilge Lideri dediğiniz Sayın Devlet Bahçeli'ye karşı HDPKK'ında açıktan artık işbirliği yapıp desteklediği Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı seçtirmek istemeniz yarın siyasi duruşunuzun kara lekesi olarak karşınıza çıkacaktır. Zaten kaybettiğiniz an adınız bir daha Türk Milliyetçisi olarak anılmayacak şekilde yok olacaksınız. Değecek mi? HDPKK-CHP ile sizi hangi güç aynı kulvarda buluşturdu, buluşturmaya devam ediyor! PKK'nın desteğine iki kelime diyemeyecek kadar esir mi oldunuz!'' dedi.

 

SİZ DEVLET BAHÇELİ'DEN DAHA MI MİLLİYETÇİ VE VATANSEVERSİNİZ?

 

Meral Akşener'in MHP Lideri Devlet Bahçeli'den övgüyle söz ettiği sözleri hatırlatarak sözde milliyetçilere manidar sorular soran Gazeteci yazar Osman Diyadin, ''Her birinize sormak gerek; Siz, Devlet Bahçeli'den daha çok mu Türk Milliyetçisisiniz? Siz, Devlet Bahçeli'den daha çok mu bu vatanı düşünüyorsunuz? Bir gün dahi makam hesabı yapmayan, 'Benim derdim Türkiye' diyen Devlet Bey yanlış yapıyorda siz mi doğru yapıyorsunuz? Bakın! Meral Akşener, 17 Mart 2015 tarihinde Bengü Türk televizyonunda yayınlanan 'Söz Müzik Ahmet Şafak' programında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için ne diyordu? Meral Akşener, sunucunun; 'İlke, bilgi, inanç, dürüstlük, karakter, tarihsel liderlik desem ne dersiniz?' sorusuna bakın nasıl cevap veriyor. 'Sayın Dr. Devlet Bahçeli derim.' Nereden nereye! Meral hanım kimmiş tarihsel lider?'' dedi.

 

TERÖR ÖRGÜTLERİ İLE AYNI SAFTA BULUŞANLARI TÜRK MİLLETİ UNUTMAYACAK

 

Tüm siyasi geçmişlerini bir kenara koyup terör örgütleri ile aynı safta buluşan Sözde Milliyetçileri Türk siyasi tarihinin asla unutmayacağını belirten Gazeteci yazar Osman Diyadin, ''Bilinki; PKK, Demirtaş, HDP ve DHKP-C'nin umut bağladığı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı seçtirmek için verdiğiniz mücadeleyi, Türk tarihi asla unutmayacak! Bugünler gelip geçecek! Ama bilin ki, unutulmayacaksınız. Hiç kusura bakmayın. 50 yıllık duruşunuz yok oluyor! Yaşayıp bunu göreceksiniz!'' dedi.

 

Resim

Açıklama yok.

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Gazeteci yazar, Osman Diyadin, Sözde Milliyetçiler, bu nasıl savrulma, 14 Mayıs seçimi, Türk milliyetçileri, Milliyetçilik, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı