MHP'li Kanlı: Sinsi Tuzakları Parçalamayı Sürdüreceğiz
Haber Detayı
03 Mayıs 2023 - Çarşamba 11:46 Bu haber 1711 kez okundu
 
MHP'li Kanlı: Sinsi Tuzakları Parçalamayı Sürdüreceğiz
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Türk milliyetçilerinin kurulan sinsi ve kirli tuzakları sinesinde parçalamaya devam edeceklerini söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Kanlı: Sinsi Tuzakları Parçalamayı Sürdüreceğiz

Muhalefetin Atatürkçülük maskesi altında İnönücülük yaparak Türk düşmanlığını göstermeye çalıştığı 14 Mayıs öncesinde daha anlamlı hale gelen 3 Mayıs Milliyetçiler Günü nedeniyle açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, kutlu bir davanın inanmış ve adanmış temsilcileri olarak Türk milliyetçilerine kurulan sinsi ve kirli tuzakları parçalamaya devam edeceklerini söyledi.

 

79 YIL ÖNCE ZULÜM YAPAN İNÖNÜ İKTİDARINI TEMSİL EDEN MUHALEFETİN İNÖNÜCÜLÜĞÜ

 

Yabancı gözlemcilerin ''Dünyanın en önemli seçimi'' olarak tanımladığı Türkiye'deki siyasi gözlemcilerin ''Türkiye'nin kader seçimi'' olarak nitelendirdiği 2023 seçimleri öncesinde, 79 yıl önce Türk gençliğinin haklı mücadelesini cezalandıran İnönü iktidarının temsil ettiği zihniyetin günümüzdeki temsilcileri PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin destek verdiği Altılı Masanın etrafında toplanarak Türklüğe kilit vurmaya çalışıyor.

 

21. Asrın Türk Asrı olması hedefinde emin adımlarla ilerleyen Cumhur İttifakını iktidardan indirmek isteyen muhalefet partileri; Türk düşmanlıklarını Atatürkçülük maskesi altında İnönücülük yaparak gösterirken, 2023 seçimlerinin kaderini belirleyecek olan ve halkın  yüzde 75'ini oluşturan Türk Milliyetçisi ve Ulusalcıları yürüttükleri algı operasyonlarıyla kandırmaya çalışıyor.

 

Türklüğü Anayasa'dan çıkaracağını, Kürtçeyi ikinci resmi dil olarak kabul edeceklerini belirten ve CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun yolundan giderek terörle mücadelede başarısı ispatlanan yerli İHA ve SİHA'lara dokunacağını açıkça dillendiren Ali Babacan'ın yer aldığı Altılı Masanın büyük ortağı CHP, iktidara geldiğinde Atatürk'ün Türk parasına koydurduğu Bozkurt resmini kaldıran İnönü gibi Genel Merkezi'nden Türk Bayraklarını indirebiliyor. Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'ya özgürlük vaat ederek HDP ve FETÖ'ye göz kırpan Altılı Masadaki siyasi partiler, FETÖ ile bağı olduğu düşünülen isimler ile Atatürkçülüğü ırkçılık ve faşistlik olarak tanımlayan isimleri Milletvekili Adayı listelerine koyabiliyor. 

 

Tüm bu olanlara ise Türk Milliyetçisi olduğunu iddia eden Meral Akşener'in partisi İP, hiç sesini çıkarmıyor. İşte tam da bu noktada 14 Mayıs öncesinde kutlanan 3 Mayıs Milliyetçiler Günü daha anlamlı hale gelirken, MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı'dan, Türk milliyetçilerine kurulan sinsi ve kirli tuzakları parçalamaya devam etme mesajı geldi. 

 

BAŞKAN YUSUF KANLI'DAN 3 MAYIS MİLLİYETÇİLER GÜNÜ MESAJI

 

Milliyetçiler Günü olarak idrak edilen 3 Mayıs 1944 Olayları’nın 79. yıl dönümü nedeniyle açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ''79 yıl önce Türk milliyetçiliğine yönelik ağır tahrik, Türk milliyetçilerini hedef alan baskı ve zulüm karşısında Ankara’da Merhum Nihal Atsız’ın cesurca direnişe geçmesiyle ortaya konan mücadele azmi bütün Türk milliyetçilerinde ve yakın tarihimizde derin izler bırakmıştır. Gazi Mustafa Kemal’in mirasına konan dönemin baskıcı zalim yönetimine karşı 3 Mayıs 1944, Türk milliyetçilerinin bir uyarı ve uyanış günü olarak tarihe geçmiştir. O gün Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in de aralarında bulunduğu 23 Türk milliyetçisi aydın ve genç, Türk milliyetçiliğine kurulan sinsi ve kirli tuzağı, vatan aşkıyla çarpan sinelerde parçalamışlardır.'' dedi.

 

KUTLU BİR DAVANIN İNANMIŞ VE ADANMIŞ TEMSİLCİLERİYİZ

 

Kutlu bir davanın inanmış ve adanmış temsilcileri olarak mücadelelerine devam edeceklerini belirten MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ''Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ifadeleriyle, 'Fikriyatımızın hiçbir yerinde; ayırma, dağıtma, bölme, dışlama, ötekileştirme, yabancılaştırma yoktur. Aksine birlikte yaşama ve yaşatma ülküsünün olgunlaştığı iddia, ideal ve inanmışlık vardır.' Bizler böylesine seçkin bir düşüncenin, böylesine kutlu bir davanın inanmış ve adanmış temsilcileriyiz ki sağa sola sapmadan yolumuza böyle devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, 3 Mayıs Milliyetçiler Günümüzü kutluyor, 3 Mayıs Milliyetçiler Gününün kahramanlarını saygıyla anıyor, Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş başta olmak üzere, hayatını kaybeden tüm dava büyüklerimizi, tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum; ruhları şad olsun!'' dedi.

 

Açıklama yok.

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Yusuf Kanlı, Türk milliyetçileri, kurulan sinsi, kirli tuzaklar, parçalanacak, 3 Mayıs, Milliyetçiler Günü, Türkçülük Günü, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı